Būs smagi: Kāpēc šīs trīs zodiaka zīmes 2023. gada decembrī saskarsies ar lielākajiem izaicinājumiem

Lauva, tev būs jāstrādā vairāk nekā visiem pārējiem

Kāpēc tieši es? Tas ir tavs pirmais jautājums, kad ieraugi, ka tava zodiaka zīme ir izvēlēta kā viena no trim zodiaka zīmēm, kas izjutīs decembra “dusmu” smagumu. Kāpēc tieši tu, Lauva? Tāpēc, ka tu esi izturējis visu gadu, un tu to zini. Tu vēlies to visu aizmirst un atbīdīt malā, bet zini, ka tā tas nedarbojas. Tā kā visa Lilitas enerģija tev traucē, tu lielāko daļu 2023. gada decembra pavadīsi “atceroties”.

Viens no iemesliem, kāpēc tev nepatīk domāt, ka esi daļa no “depresīvo” pūļa, ir tas, ka tu zini, ka, ja reiz sāksi, tu nekad neapstāsies, un tas attiecas uz tavu apsēstību ar to, ka tas, ka kas tev vajadzīgs, vairs nepastāv. Tu zini, ka pagātne ir mirusi, bet, tiklīdz tu tur atgriezies, tu kļūsti par nekromantu, kurš nepārtraukti atsaucas uz cilvēkiem, kuru tavā dzīvē vairs nav… un tu to dari ar dusmām un aizvainojumu.

Tāpēc tev ir grūti pieņemt, ka 2023. gada decembris nebūs viegls. Tu esi arī tas pats cilvēks, kurš savā dzīvē ir nonācis līdz šim brīdim… izdzīvotājs. Nekas neliecina, ka līdz gada beigām tu neieiesi pavisam jaunā un labākā stāvoklī. Tu to sasniegsi. Tu visu atgūsi atpakaļ, un ap 2023. gada 21. decembri tu sāksi izskatīties daudz svaigāks.

 

Ūdensvīrs, tev būs jāpiestrādā pie savas veiksmes

Tev nepatīk domāt par sevi kā par cilvēku, kurš kādreiz tiks uzskatīts par “neveiksminieku”, jo tu tā nedarbojies. Tāpēc, kad 2023. gada decembrī tevi piemeklēs kāda nelaime, tu to norakstīsi kā vienkāršu neveiksmi.

Tas, ko tu pārdzīvo, ir noliegums, Ūdensvīrs; kaut kas tavā dzīvē nav kārtībā, bet tu atsakies uz to paskatīties. Spriežot pēc Veneras un Lilitas izvietojuma, šis “kaut kas” ir saistīts ar tavu mīlas dzīvi.

Tu vēlējies daudz vairāk no mīļotā cilvēka, un tu atteicies šo kuģi nogremdēt… kaut arī tas strauji grimst. Tu jūti, ka tev nekad nav bijusi pat iespēja satikt šo cilvēku. 2023. gada decembrī tu domā par to, ka, iespējams, tu viņiem vienkārši neesi vajadzīgs. Šādas domas tevi ārkārtīgi nomāc, tāpēc tu ciet, nonākot noliegumā.

Tevi netraucē arī draugi, kuri iesaka doties tālāk. Viņiem ir tiesības justies, kā viņi vēlas attiecībā uz tavu dzīvi, bet tas nenozīmē, ka tev viņiem jāpiekrīt tikai tāpēc, ka viņiem tas rūp.

Lasi vēl: Visiem iedzīvotājiem, kuriem ir ”“Mastercard” norēķinu kartes gaidāmas pamatīgas izmaiņas attiecībā uz kartēm!

Visnepatīkamākais ir tas, ka 2023. gada decembrī tu sapratīsi, ka viņiem ir taisnība. Noliegšana, iespējams, pārstās būt tava iecienītākā narkotika, kad šis gads būs beidzies. Iespējams, ir pienācis laiks stāties pretī situācijai aci pret aci.

 

Leave a Comment