Bukmeikeri beidzot ir publiskojuši pēc viņu domām jauno šī gada Eirovīzijas uzvarētāju; Ir zināms kurā vietā atrodas Dons

Ceturtajā vietā (9%) ierindojās Šveice, kuras pārstāvis Nemo izpildīja dziesmu “The Code”, bet piektajā vietā (7%) ierindojās Nīderlande. To pārstāvēs Joost Klein ar dziesmu “Europapa”.

Atgādināsim, kaDons ir latviešu dziedātājs un dziesmu autors, Artūrs Šingirejs pēc īstā vārda. Viņš ir viens no populārākajiem mūziķiem Latvijā, vairākkārt saņēmis Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu par visvairāk skanēto dziesmu.

2024. gadā viņš ar dziesmu “Hollow” uzvarēja nacionālajā atlasē “Supernova” un pārstāv Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā.

 

Diemžēl bukmeikeri ir atjauninājuši savas prognozes par Eirovīzijas dziesmu konkursa uzvarētāju. Starp outsaideriem ir pat 15 valstis, kuras pēc viņu domām noteikti neuzvarēs.

Saskaņā ar likmēm vismazākās izredzes uzvarēt ir Beļģijai, Nīderlandei, Serbijai, Latvijai, Dānijai, Portugālei, Moldovai un Sanmarīno. Bukmeikeri uz tām liek tikai 1 % likmju.

Lasi vēl: Šī gada vasara būs anomāla un daudzi nemaz ko tādu nebūs gaidījuši – marts visu pasaka priekšā!

“Eirovīzija 2024” notiks Zviedrijas pilsētā Malmē. Pusfināli notiks 7. un 9. maijā, bet lielais fināls – 11. maijā. Eirovīziju vadīs Holivudas zvaigzne Malina Okermane un TV raidījumu vadītāja Petra Mede.

 

Leave a Comment