Briesmīgs noslēpums, ko Vanga ir slēpusi visu savu dzīvi – tas pārvērtīs jūsu priekšstatu par viņu

Gaišreģes dzīve bija ļoti grūta un sāpīga. Likās, ka Vanga zina pilnīgi visu par citiem cilvēkiem, bet neko par sevi. Tomēr pirms kāda laika dižās Vangas kāds noslēpums tika atklāts. 

Gaišreģes dzīves laikā pie viņas pēc palīdzības vērsās pavisam dažādi cilvēki: no parastajiem pilsoņiem līdz valstu pirmajām personām. Vanga izteica dziļas prognozes par cilvēku dzīvēm, stāstot par viņiem pilnīgi visu, taču sabiedrībai par viņu nebija daudz zināms.

Joprojām paliek noslēpums, kā Vanga kļuva akla. Galu galā līdz 12 gadu vecumam meitene bija redzīga. Saskaņā ar vienu versiju, viņu aiznesis viesulis, un, kad viņa tika atrasta pilsētas nomalē, Vangas acis bija piepildītas ar smiltīm.

Pareģotājas ģimenei nebija naudas operācijai, tāpēc pēc četriem gadiem viņa kļuva pavisam akla. Šīs informācijas ticamību nolēma pārbaudīt žurnālists no Bulgārijas Svjatoslavs Todorkova.

Lasi vēl: ”Lidl” paziņo, ka no 27.februāra gaidāmi īpaši jaunumi visos veikalos: ”Jums šis patiks”

Viņš noskaidroja, ka pagājušā gadsimta 20. gados Novo Selas apkaimē, kur dzīvoja Vanga, nebija viesuļu. Bet tajā pašā laikā tika atklāts briesmīgs noslēpums, kuru gaišreģe slēpa visu savu dzīvi.

 

Noslēpumu uzziniet šķirot nākošo lapu

Leave a Comment