“Bīstams atradums..”: šīs 10 lietas, kuras jums nekad nevajadzētu pacelt no zemes

Dažreiz mēs kaut ko atrodam un priecājamies par negaidītu ieguvumu. Bet ir dažas lietas, kuras nekādā gadījumā nevajadzētu pacelt no zemes, lai savā dzīvē neiesaistītu nepatikšanas.

 

Ir tautas zīmes, kas jau ir diezgan dziļi iesakņojušās cilvēku prātos: dažas lietas, kas atrodamas uz ceļa, labāk apiet.

Monētas

Ja uz ceļa redzat monētu, kas atrodas “ērgli” augšā, varat to droši paņemt sev: tā nesīs veiksmi.

Bet, ja paceļat no zemes monētu, kas atrodas otrādi, labāk turieties malā: visticamāk, kāds ir veicis bojājumu noņemšanas rituālu, un, ja jūs paņemat naudu sev, ir pienācis laiks izplatīties uz jums. Bet, ja tomēr nejauši paņēmāt “nelaimīgo” monētu, vienkārši izmetiet to atpakaļ “ērglis”, un tā zaudēs savu negatīvo ietekmi.

Rotaslietas

To nēsātāja enerģija tiek pārnesta uz dārgmetāliem, īpaši uz ilgu laiku. Turklāt rotaslietas bieži tiek izmantotas mīlas burvestības rituālu laikā. Tāpēc prātīgāk atrasto lietu būtu neaiztikt, lai nesagādātu daudz nepatikšanas savā dzīvē un pirms tam.

Amatniecība

Tas jo īpaši attiecas uz lupatu lellēm, kuras acīmredzami netika ražotas ražošanā. Daudzas tautas leģendas tieši saka, ka tas ir bojājumu noņemšanas rituāla rezultāts. Šādām lietām labāk nepieskarties, lai neuzņemtos šo bojājumu sev.

Piespraudes un adatas

Cilvēki ar melno enerģiju parasti savos rituālos izmanto asus priekšmetus. Viņiem īpaši patīk adatas un piespraudes. Ja atrodat tos pie savām durvīm, ietiniet tos salvetē un izmetiet prom no mājām, lai savā dzīvē neievilktu ieilgušu melnu svītru.

Lasi vēl: “Parādi cilvēkam kādu no kristāliem un uzzini, ko no viņa sagaidīt”- Izvēlies kristālu

Rokassprādzes

Ar rokām darinātas rotaslietas, īpaši rokassprādzes, tiek izmantotas arī melnajā maģijā. Kopš seniem laikiem cilvēki uzskata, ka labāk tos neaiztikt, lai nenobiedētu veiksmi.

Turpini lasīt, kādas ir pārējās aizliegtās lietas, nākošajā lapā

Leave a Comment