Bīstama jauniešu nodarbe Latvijas skolā. Vecāki, esiet vērīgi!

Vērš uzmanību bīstamai jauniešu nodarbei Latvijas skolās.

Kopš vienreizlietojamās elektroniskās cigaretes nokļuvušas arī Latvijā, abnormālā ātrumā par lietotājiem kļuvuši tieši skolēni. Un tas viss par spīti tam, ka šo kūpināmo plastmasas gabalu drīkst pārdot tikai pilngadīgām personām, vēsta raidījums “Bez Tabu”.

Pie Rīgas Centrālās stacijas uzrunājam vairākus jauniešus. Kāds puisis atklāj, ka ir 17 gadus vecs un elektroniskās cigaretes viņam pērkot pilngadīgais brālis, raksta tautaruna.nra.lv

Lasi vēl: Mūžībā devusies atpazīstama Latvijas Radio personība

Puisis zina, ka arī šī uzparikte ir kaitīga veselībai, taču tas neatturot no tās lietošanas. Līdzīgi uzskata arī divas sastaptās meitenes, no kurām viena pat īpaši nesargā savus datus un bez iebildumiem parāda pat savu pasi, lai pierādītu pilngadību.

Apsekojot arī vairākas skolas Rīgā, bakus teritorijā pie Rīgas Teikas vidusskolas pamana skolnieces, kuras izskrējušas starpbrīdī, lai pamielotos ar bulciņām. Tiesa gan, pirms tam mutē tika liktas elektroniskās cigaretes.

Es domāju, ka jūs labi zināt to, kā parasti ir, ka jauniešu grupās kādam ir vecāks draugs, kuram vienkārši pajautā un viņš pēc tam nopērk.

“Bez Tabu: Jums taču ir tā apziņa, ka tas nav labi jūsu veselībai?

Protams! Protams.

Bez Tabu: Bet tas ir kaut kāds stils vai…

Turpinājumu lasiet tālāk

COMMENTS

Leave a Comment