Atklājas baisas detaļas par traģēdiju Latvijā, kur bojā gāja 16 un 17 gadus veci jaunieši

Zēni naktī devušies ceļā ar motocikliem, kuri nebija bijuši labā tehniskajā stāvoklī, un viens misēklis izraisījis nopietnu, traģisku negadījumu.

 

Abi upuri bija pazīstami vietējiem iedzīvotājiem. Jaunieši regulāri piedalījās motociklu braucienos, un ciemā dzīvojošie nebija vienaldzīgi pret viņu izklaidi, dažiem pat radot bažas par to, vai šie jaunie cilvēki nav par jauniem, lai piedalīšanās šādās aktivitātēs.

“Viņi saskrējās divos naktī. Man teica, ka viņi brauca blakus un saskārās. Vienam bija 17 gadi, otram 16. Visu vasaru viņi naktīm braukāja, neļaujot citiem mierīgi gulēt. Viņiem piederēja sporta motocikli,” stāsta viens no vietējiem iedzīvotājiem, sniedzot savu versiju notikušajam.

 

Motociklu avāriju biežums ir atkarīgs no daudziem faktoriem, tostarp satiksmes apstākļiem, ceļa stāvokļa, motociklistu uzvedības un drošības pasākumu ievērošanas.

 

Lasi vēl: Būs pamatīga vētra, kopā ar sniegputeni: Sinoptiķi ceļ trauksmi par gaidāmo laiku tuvākajās dienās

 

Pēc statistikas datiem motociklu avāriju biežums ir salīdzinoši augsts salīdzinājumā ar citiem transportlīdzekļiem. Motociklu avārijas bieži rezultē ar nopietnām traumām vai pat letālām iznākumiem, jo motociklisti ir mazāk aizsargāti nekā citi ceļu satiksmes dalībnieki.

 

 

Turpini lasīt, kas vēl zināms par šo traģēdiju, nākošajā lapā

Leave a Comment