”Atkailinies kameras priekšā un pelni ar to naudu”: latvietes stāsta cik var nopelnīt un kāda ir šī darba tumšā puse

Ņujorkā bāzētās prestižās Liberālo mākslu koledžas socioloģijas profesore Elizabete Bernšteina, atsaucoties uz savu vairāk nekā 10 gadus ilgušo seksa industrijas darbinieku pētījumu, pauž, ka vīriešu dzimuma klientiem ir viena kopīga iezīme, kas ir saspringts darba grafiks. “Viņi ēda vieni, dzīvoja vieni un visu dienu pavadīja, salīkuši pār rakstāmgaldiem,” norāda Bernšteina. “Mums ir pārmērīga darba kultūra, un Pand***ja šo ritmu tikai paātrina.” Jaunākie pētījumi, piemēram, liecina, ka cilvēki, strādājot no mājām, tam velta vairāk nekā divas papildu stundas dienā, raksta apollo.lv

Jāatzīst, ka konkrēti cipari netiek nosaukti cik šajā darbā varot nopelnīt, tomēr noteikti, ka summa ir iespaidīga. Šāds darbs meitenēm liek justies seksīgām un novērtētām.

Lasi vēl: Viņi ēda no suņa katla un atstāja briesmīgu bardaku: video no mājas Irpiņā pēc krievu armijas atnākšanas

Lai kādi tam arī būtu cēloņi, arvien vairāk cilvēku meklē attiecības tiešsaistē. “Konvencionālie veidi, kā mēs domājām par romantiku un tuvību, ir mainījušies, un Pand***ja šos jaunos uzskatus ir nostiprinājusi,” medijam “Vox” skaidro Kalifornijas Universitātes Seksuālās un dzimumu daudzveidības laboratorijas direktors un psiholoģijas profesors Filips Hammeks. “Daudzi cilvēki, kuri izvēlas veidot tā saukto digitālo vai tiešsaistes tuvību, ir sacījuši, ka viņi reālajā dzīvē nejūtas droši par savām saskarsmes spējām vai nav pietiekami pašpārliecināti, tāpēc izvēlas komunicēt internetā.

Tiešsaistē viņi jūtas redzēti; viņiem šķiet, ka viņi var brīvāk izteikties, iespējams, pat vairāk, nekā viņi jebkad domāja, ka varētu.​”

Leave a Comment