ASV vīrietis izdara pašnāvību, meitas kāzu dienā uzspridzinoties savā mājā

Sestdien, 14. septembrī, kāds vīrietis, kura vārdu pašlaik tur noslēpumā, savas meitas kāzu dienā uzspridzinājies savā mājā, tā ziņo Fox News.

Kā operatīvie dienesti ziņo, vīrietis izdarījis pašnāvību, uzspridzinot privātmāju, kurā arī pats dzīvojis. Pašlaik varas iestādēm nav ziņu par to, vai tolaik mājā atradies vēl kāds cits cilvēks. Vīrieša ģimenes locekļi tobrīd atradās viņa meitas kāzās nostāk no vietas, kur atradusies vīrieša māja ASV.

Policija atradusi vīrieša mirstīgās atliekas gruvešos vairākas stundas pēc notikušā.

Likumsargi joprojām izmeklē sprādziena iemeslu, taču zināms, ka vīrietis, visticamāk, pats atslēdzis gāzes vadu, kas atradies mājas pagrabā. Kad gāze jau bija piepildījusi pietiekamu mājas daļu, viņš izraisīja dzirksteli, kas arī radīja bīstamo sprādzienu.

Kaimiņi no briesmīgās skaņas un dārdoņas, kas satricinājusi neskaitāmas apkārt esošās mājas, devušies uz ielas, lai saprastu, kas tieši ir noticis.

Policija apgalvo, ka jau vairākas reizes ir saņēmusi izsaukumu uz šo īpašumu, lai risinātu konflikta situācijas, ko izraisīji mājas īpašnieks – šis pats vīrietis, kuram jau iepriekš konstatētas garīgas veselības problēmas.

Avots

Leave a Comment