Astrologs Latvijai prognozē lielas problēmas, kuras sāksies jau tuvākajās pāris dienās – kas notiek?

Astrologs Kristaps Baņķis ir pārliecināts, ka globālā krīze Latviju sāk skart tikai tagad. Astrologs atklāj, ka viss tikai sākas, mūs gaida dižkrīze.

Pēc Baņķa teiktā, šogad Latvija astroloģiski bija labākā pozīcijā, kas ļāva valstij izjust mazāku globālās krīzes ietekmi. Taču viņš norāda, ka patiesās krīzes sekas Latvija sāks izjust tikai tagad.

Baņķis atklāj, ka nākamā gada horoskops izskatās dramatisks ar nopietniem izaicinājumiem un trīs kritiskiem periodiem, kas skars valsti.

Astrologs uzsver, ka mākslīgie burbuļi nespēs situāciju uzlabot, bet no 18. novembra līdz gada beigām Latvijai ir lieliska iespēja rīkoties un uzsākt jaunas iniciatīvas, kā arī atjaunot esošās, bet neefektīvās sistēmas. Viņš mudina izmantot šo laiku aktīvi, nevis palikt pasīvi malā un pēc tam visu nākamo gadu sūdzēties par grūtībām.

Latvijas astrologs prognozē valstij ko sliktu tieši šajā nozarē; vai ir pamats satraukumam?

Baņķis arī pauž pozitīvas prognozes par nākamo gadu, sakot, ka tajā dzims spēcīgi indivīdi, kas pārstāvēs savas horoskopa zīmes ar lielu spēku un enerģiju, viņus dēvējot par “karaliskajiem bērniem”. Viņš uzsver, ka ir svarīgi izmantot šīs pozitīvās tendences, lai veiksmīgi pārvarētu nākamā gada izaicinājumus.

Kā uzzināt, kā cilvēki pret jums patiesībā izturas: psihologa Mihaila Litvaka atbilde

Mēness fāzes

Astrologs nosaka savas prognozes, balstoties uz planētu un zvaigžņu stāvokļa analīzi. Viņš izmanto dažādas astroloģijas tehnikas, piemēram, horoskopa sastādīšanu, kurā ņem vērā cilvēka dzimšanas datumu, laiku un vietu.

Planētu kustība un to mijiedarbība astroloģiskajās kartēs palīdz noteikt potenciālos notikumus un tendences nākotnē. Astrologi arī izmanto astroloģiskos ciklus, piemēram, Saules, Mēness un citu planētu tranzītus, lai prognozētu izmaiņas un iespējamus izaicinājumus cilvēka dzīvē.

Turklāt astrologi izmanto dažādas astroloģiskās mājas un aspektus, lai precīzāk interpretētu, kā konkrētas planētas ietekmēs dažādus cilvēka dzīves aspektus, piemēram, mīlestību, darbu, ģimeni un ves****u.

 

 

Leave a Comment