Astrologs Globa paziņojis, ka naktī uz 11. martu iespējama liela bīstamība; ak vai

Astrologs Bogdans Globa, Tamāras Globas dēls, savā telegram kanālā publicējis prognozi piektdienai un sestdienai – 10. un 11. martam. Saskaņā ar viņa vārdiem, naktī uz sestdienu iespējamas lielas briesmas.

Pēc eksperta teiktā, naktī uz sestdienu ievērojami palielināsies avāriju iespējamība. Bet visādā citādā ziņā prognoze šīm dienām ir visnotaļ labvēlīga:

“Piektdiena uz individuālo panākumu viļņa izvirzīs tos, kas nebaidās ar savu personības spēku veikt lielas lietas. Šis ir brīnišķīgs laiks, lai veiktu intelektuālu, radošu un finansiālu darbību.

Aktīvas darbības sestdienā atnesīs panākumus uzņēmīgajiem un drosmīgajiem. Diena būs veiksmīga, lai veiktu pirkumus un noslēgtu darījumus. Veltiet savu brīvo laiku saviem mīļajiem un saviem vaļaspriekiem,” – sacīja Globa.

Lasi vēl: Pēc samaņas zaudēšanas treniņa laikā 29 gadu vecumā miris talantīgs sportists

No šī pareģojuma ir zināms, ka dzīvē mūs sagaida kardinālas pārmaiņas. Tomēr patīkami ir tas, ka, lai kāda kataklisma notiktu, Zeme paliks neskarta nākamos 400 gadus. Un tas jau ir pozitīvi?

Tamāras Globas dēls uzsver, ka tikai cilvēki paši var likt pasaulei būt labākai. Tikai apvienojot visas pasaules spēkus un cilvēku labsirdību būs iespējams izskaut visu ļaunumu.

 

Leave a Comment