Astroloģiskā prognoze martam no Tamāras Globas: kurām zodiaka zīmēm būs pārmaiņu laiks

Astroloģiskā prognoze martam no Tamāras Globas: eksperte detalizēti pastāstīja, kas sagaida katru zodiaka zīmi līdz ar pirmā pavasara mēneša sākumu.

Marts ir horoskopa Zivju laiks. Šajā mēnesī ziemas notikumi aiziet otrajā plānā, tos nomainīs spontānu lēmumu, svarīgu centienu un lielu cerību periods ar iecerēm nākotnē. Nāk draudzīgu saišu un attiecību meklēšanas periods.

YouTube kanālā parādījās astroloģiskā prognoze: tajā Tamāra Globa pastāstīja, ka drīzumā mūs sagaida jauni lēmumi, iespējas, notikumi un cilvēki, kuri nāks ar saviem centieniem, projektiem un aktīvām interesantām idejām.

25. martā būs Mēness aptumsums. Šī zīme spēcīgi ietekmēs daudzu cilvēku veselību. Tāpēc ir vērts pievērst uzmanību hroniskām slimībām, kas jūs uztrauc. Lielākajai daļai cilvēku šis būs periods, kad pagātnes attiecības aiziet un nāk jaunas, taču ne vienmēr uzticamas.

 

Tests: 

Vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi?

Izpildi šo testu un pārbaudi, vai tu zini, ko latviešu valodā nozīmē šie vienkāršie vārdi!

1 / 2

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vārds?

2 / 2

Vai tu zini ko latviešu valodā nozīmē šis vārds?

Your score is

The average score is 79%

0%

 

Auns

Dzimušie Auna zīmē martā piedzīvos daudz interesantu notikumu, kas būs saistīti ar draugiem un personīgiem lēmumiem. Mēneša pirmajā pusē tev būs piemērots laiks nākotnes plānu veidošanai.

Astroloģiskā prognoze tev sola daudz interesantu lietu: Tamāra Globa sola, ka pie tevis nāks draugi, jauni plāni un iespējas – daļēji tās būs saistītas ar brīvām attiecībām.

Marts ir periods, kad Auns domās par to, kā veidojas viņa dzīve. Lēmumi, kas pieņemti mēneša pirmajā dekādē, pilnā sparā izvērsīsies tikai otrajā dekādē. Esi ļoti uzmanīgs ar finanšu lietām un projektiem, īpaši marta otrās nedēļas sākumā.

 

Lasi vēl: Pagātne 2024. gada martā sasniegs 3 zodiaka zīmes un jums nāksies beidzot atbildēt par savām kļūdām!

Vērsis

Teļiem marts ir periods, kad tavā dzīvē ienāks draugi un ierosinās jaunus projektus. Tev nevajadzētu ieguldīt visās idejās – ir pilnīgi iespējams, ka tās iesaldēs savus centienus.

Taču pēc marta pirmajām dienām būs labas iespējas ar cilvēkiem, kuri ir tev patmīlīgi, virzīt uz priekšu savas intereses. Vērsis sagaida panākumus mākslas jomā.

Astroloģiskā Tamāras Globas prognoze martam, neraugoties uz notikumiem, kas nesīs pārmaiņas darbā, kā arī ietekmēs tuvinieku veselību, dos tev iespēju īstenot savus darījumus un jaunus plānus. Pēc Tamāras domām, šomēnes Vēzim ir jāatceras, ka veiksme ir viņa pusē.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties tālāk

Leave a Comment