Astroloģe Vasilisa Volodina nolēma atklāti pastāstīt, kas tieši jums jāzina par pandēmiju un vakcināciju

Attiecībā uz to, kad jāgaida koronavīrusa pandēmijas beigas, astroloģe sacīja, ka, spriežot pēc planētas ainas, kas izraisīja epidēmiju, visticamāk, lai pārvarētu visas tās sekas, būs nepieciešami trīsarpus gadi. Un, tā kā viss sākās 2019. gada decembrī, viss beigsies 2023. gada vidū, tas ir, pagaidiet vēl veselus divus gadus, raksta rsute.ru izdevums.

Lasi vēl: Pret Covid-19 vakcinēs pat kapos

Volodina uzskata, ka cilvēkiem ir palikusi tikai viena cerība – tas ir, viss process kopā ar visām sekām. Es gribētu, lai tik ilgā periodā tiktu iekļauti ekonomiskie rezultāti, un pati epidēmija nebūtu notikusi daudz agrāk. Tajā pašā laikā diemžēl šobrīd nav būtisku situācijas uzlabojumu.

Astroloģe Vasilisa Volodina pastāstīja kas notiks pēc pandēmijas beigām

Vasilisa Volodina, nedaudz filozofējusi, ieteica, ka pasaule nekad nekļūs tāda pati kā iepriekš. Daudziem cilvēkiem, visticamāk, trauksmes sajūta nekad nepazudīs. Maz ticams, ka pārējais būs tik pozitīvs kā iepriekš.

Pirmkārt, pēc karantīnas un visa ar to saistītā atcelšanas daudzi noteikti steigsies ceļot. Tomēr veselais saprāts uzvarēs ļoti ātri. Cilvēki neapstāsies atpūsties, bet arvien biežāk tas notiks izolētos uzņēmumos, uzskata astroloģe.

Leave a Comment