“Astrālā izgāztuve”: zodiaka zīmes, kuras ir visnelaimīgākās un kurām visbiežāk ir problēmas

Diktatori – niecības Skorpioni

Vēl viena zīme, kas dzimusi zem nelaimīgas zvaigznes, ir Skorpions. Viņi tiek ienīsti par savu ieradumu teikt patiesību taisni acīs.

“Ar Skorpioniem ir ļoti grūti sadzīvot. Šai zodiaka zīmei ir vislielākā nosliece uz pašiznīcināšanos. Viņš apraks sevi tā, lai pat ausis nevarētu atrast trūkumos, kompleksos, nodarījumos pret sevi. Spēcīgākais sevis kritiķis ir Skorpions,” – teica Berežnaja.

Viņa piebilda, ka Skorpions var būt diktators, manipulators, bet viņš uzbrūk pašaizsardzības dēļ. Galvenais, lai neviens nenojauš, par kādu niecību viņš sevi uzskata.

 

Vājie ubagi Zivis

Zivis ir vājākā un atkarīgākā zodiaka zīme.

“Zivis ir astrāla izgāztuve. Tas izklausās skarbi, bet šāda īpatnība piemīt šai zīmei. Tajā ir pa druskai no visa. Zivīm veiksme būs atkarīga no tā, kas gūs virsroku – negatīvās vai pozitīvās īpašības,” – teica astroloģe.

Nogrimstot savos aizvainojumos un pašapmierinātībā, Zivis kategoriski nevēlas iziet no ilūziju pasaules, jo reālā pasaule ir patiesi briesmīga.

“Zivis ir ļoti histēriskas, vaimanājošas, žēlojošas. Tās dzīvo savās ilūzijās, ir izklaidīgas, sapņainas, noslēgtas. Šie cilvēki ir ļoti vāji, un izkļūt ārā paši viņi nespēj savas nevērtības un nevajadzības sajūtas dēļ,” – teica Berežnaja.

Tāpēc alkoholiķi, narkomāni un ubagotāji pārsvarā ir cilvēki, kas dzimuši zem Zivju zīmes, secināja astroloģe.

 

Leave a Comment