Šīs zodiaka zīmes ir vienkārši radītas viena otrai! Noskaidro, kādas būs pašas spēcīgākās ģimenes savienības

Svari un Dvīņi

Idille starp Dvīņiem un Svariem ir piemērs spēcīgai intelektuālai saiknei. Šīs gaisa stihijas zīmes vienmēr izcēlās ar iespaidīgu garīgo darbu. Pēc viņu domām smadzenes ir pati seksīgākā partnera ķermeņa daļa, bet prāta spēles iekvēlina labāk nekā fiziskās. Viņi noteikti iemīlas nevis ārienē, bet humora izjūtā un harizmā. Un vēl šis tas brīnišķīgais gadījums, kad attiecības balstītas uz spēcīgu draudzību. Viņi ir pārliecināti, ka var atklāti partnerim stāstīt visus savus sapņus, noslēpumus un pārdzīvojumus. Augsta uzticības pakāpe ir lielisks pamats šai savienībai.

Skorpions un Vēzis

Ļoti bieži divi pārmērīgi kaislīgi partneri nevar radīt ideālu pāri. Vai nu viņi apdedzina viens otru, vai sāk sacensties. Tomēr, ja viens no viņiem ir Skorpions, bet otrs -Vēzis, tad šāda savienība var būt veiksmīga. Viņi abi redz pasauli caur identisku emocionālo prizmu. Viņiem ir kopīgi mērķi un intereses. Viņi ir pievilcīgi, jūtīgi, maigi. Vēzim ļoti patīk Skorpiona radošums, bet Skorpions jau no pirmā iepazīšanās mirkļa ir apburts ar Vēža dvēseles dziļumu. Viņiem nav vajadzības vienam otru izklaidēt ar sarunām, jo viņi gana komfortabli jūtas, ja ir līdzās. Pamats viņu attiecībām ir vienotas dvēseles.

Strēlnieks un Auns

Ugunīgs pāris! Un vai var būt savādāk, ja runa ir par Strēlnieku un Aunu, kuru kaisle atgādina veselu dinamīta noliktavu. Mežonīgā enerģija, kas nāk no abiem, tikai stiprina viņu savienību un palīdz tai attīstīties. Viņiem abiem patīk savas otrās pusītes mežonīgs entuziasms un optimistiskā pieeja dzīvei. Lai arī reizēm valda priekšstats, ka pretpoli pievelkas, reizēm cilvēki, kuri ir neizsakāmi līdzīgi viens otram, kļūst maksimāli tuvi. Šis pāris roku rokā var iziet cauri visiem pārdzīvojumiem, kurus sagatavojusi dzīve, un noteikti visiem pierādīt, ka neatrisināmu problēmu nav, ja līdzās ir drošs atbalsts.

Mežāzis un Vērsis

Starp šīm divām zīmēm veidojas tik spēcīga saikne, kāda nav sastopama starp citiem zodiakālajiem pāriem. Viņus apvieno uzticību, pacietība, paļāvība, strādīgums un mērķtiecīgums. Gultā viņus sagaida pilnīga saskaņa – slepenās partnera vēlmes viņi jūt no viena pieskāriena. Turklāt viņus abus nevar nosaukt par pārmērīgi romantiskām personām, bet tas nenozīmē, ka kāds no viņiem ciestu no pārsteigumu un maiguma trūkuma. Vērsim un Mežāzim ir kas tāds, par ko sapņo vairums no mums – viņi nebeidzami dievina viens otru. Abiem šķiet, ka ir ieguvuši īstu dārgumu.

Ūdensvīrs un Svari

Šo zodiaka zīmju pārstāvji jau kopš pirmajiem iepazīšanās mirkļiem ir ieinteresēti viens otrā, un īsa saruna pārvēršas garā, jo viņiem ir tika daudz kopīgu tēmu! Šo gaisa stihiju zīmju attiecības ir teju maģiskas, no malas skatoties, šīs attiecības rada virkni jautājumu un šaubu, viņu mīlestību ir ļoti grūti saprast apkārtējiem.

Bet beigu beigās, kāda citiem daļa, ja šie divi pilnīgi noteikti zina, kas notiek viņu galvās un sirdīs, un citu cilvēku viedoklis neuztrauc. Dzīvē abi šie pārstāvji tiecas nodemonstrēt savu individualitāti un neatkarību, bet konkrētā partnera dēļ ir gatavi veikt izņēmumu un var piekāpties saviem ideāliem mīlestības vārdā. Šāds kompromiss tikai stiprina viņu attiecības.

Zivis un Skorpions

Šis ir vēl viens pāris, kurš intuitīvi pievelkas viens pie otra. Viņi noteikti pamanīs viens otru pūlī un nespēs atraut acu skatienu. Lai arī savās aizraušanās un kaislībās viņi bieži ieņem atšķirīgus uzskatus, kopīgas vērtības un uzskati par ģimeni, palīdz viņiem nodzīvot ilgu un laimīgu kopdzīvi. Reizēm viņi tik skaidri uzmin savu partneru domas, ka šķiet, ka viena vai otra ideja radusiesviņu pašu galvā. Un vēl, viņi nebaidās būt pārāk romantiski vai sentimentāli attiecībās.

Lasi vēl: Šīm zodiaka zīmēm piemīt tik spēcīga enerģētika, ka to pārstāvjus astrologi ierindo starp pašiem bīstamākiem Zodiaka pārstāvjiem

Leave a Comment