“Ārsti dod ne vairāk kā mēnesi”: talantīga aktiera ģimene atklāj skumju vēsti

Kāda slavena mūziķa un aktiera ģimenē šobrīd notiek ļoti lielas grūtības. Ģimene šobrīd ir lielās skumjās un nesaprašanā, tomēr kādā intervijā spēja atbildēt uz jautājumiem. 

Slavenais Krievijas aktieris un mūziķis Mihails Bojarskis un viņa sieva Larisa Lupiana pārdzīvo grūtus laikus. Pirms laika Lupiana tika hospitalizēta Sanktpēterburgas klīnikā ar aizdomām par insultu. Šīs ziņas bija šoks pāra tuviem draugiem un faniem. Ģimenei vēl nav sniegusi oficiālu paziņojumu par viņas stāvokli.

Incidenta detaļas

Saskaņā ar ģimenei pietuvinātas personas teikto, Larisa Lupiana sākusi stipri klepot un jutusies slikti, kā rezultātā viņa tika ievietota slimnīcā. Slimnīcas ārsti nav izslēguši insulta iespējamību, un tiek ziņots, ka Bojarska sievai ir elpošanas problēmas.

Ģimene nekādu plašāku informāciju par viņas stāvokli vai ārstēšanu nav sniegusi. Pāra meita Elizabete un dvīņi Sergejs un Gregorijs, saprotams, ir noraizējušies un rūpīgi uzrauga savas mātes veselību.

 

Mihaila Bojarska un Larisas Lupianas kopīgā dzīve

Pāris ir kopā vairāk nekā 40 gadus un savu ilgo attiecību laikā ir piedzīvojuši daudzus kāpumus un kritumus. Viņiem ir trīs kopīgi bērni, un ģimene pārim allaž ir bijusi prieka avots un balsts.

Lasi vēl: “66 gadu vecumā mūžībā devies pasaulslavenas dziedātājas vecākais brālis”; Viņš cieta no alkohola atkarības

Bojarskis – Krievijas Federācijas nopelniem bagātais mākslinieks, ir filmējies daudzās filmās, tostarp “Suns uz siena kaudzes”, “Vecākais dēls”, “D’Artanjans un trīs musketieri” un “Gardemarīni, uz priekšu!” Turklāt viņš ir mūzikas autors filmām “Trīs laivā, neskaitot suni”, “Tēvi un dēli” un citām.

 

Leave a Comment