Ār*te paziņo, kuriem cilvēkiem nevajadzētu vakcinēties, pat ja ļoti gribās

Vai ir iespējams vakcinēties pret koronavīrusu, ja ir spēcīga alerģijas klātbūtne organismā?

Uz šo jautājumu detalizēti atbildēja Baltkrievijas, Gomeļas reģionālā higiēnas, epidemioloģijas un sabiedrības Vese***as centra galvenā ārsta vietniece Olga Tulženkova, raksta gazeta.ru

Kam nevajadzētu vakcinēties

Nevar vakcinēties tie cilvēki, kuriem ir smagas alerģiskas reakcijas. Bet labāk ir apspriest šo jautājumu ar ārstējošo ārstu, jo ir izņēmumi šajā gadījumā. Bet, ja cilvēkam ir viegla alerģiska reakcija, tad jums ir jāvakcinējas pret Co**d-19.

Galu galā, ja alerģijas slimnieks pēkšņi saslimst ar koronavīrusu, viņam būs jālieto daudz medikamentu, kas var būt arī alerģiski, kas sarežģīs ārstēšanu, ”aģentūra Belta citē ārstu.

Lasi vēl: Viņš izdzēra 35 Viagras tabletes vienā rāvienā! Tas, kas ar viņu notika tālāk, nespēja izskaidrot pat ārsti!

Tāpat jūs nevarat vakcinēties ar hronisku slimību saasināšanos. Grūtniecēm arī vajadzētu izvairīties no vakcinācijas. Ne tāpēc, ka vakcīna negatīvi ietekmētu augli, bet gan tāpēc, ka joprojām ir nepietiekamas zināšanas par tās ietekmi šajā jomā. Šīs vakcīnas vēl tiek pētītas.

Tomēr tie, kuri ļoti bieži mēdz slimot var ne tikai vakcinēties, bet arī ir jāvakcinējas, jo Co**d-19 var izraisīt vēža saasināšanos, skaidroja Olga Tulženkova, Baltkrievijas ārste.

COMMENTS

Leave a Comment