Ar koncertiem Jēkabpilī, Daugavpilī un Dobelē uzstāsies amerikāņu a cappella grupa “The House Jacks”

Ar ASV vēstniecības Latvijā atbalstu no š.g. 16. līdz 20.septembrim Latvijā viesosies un ar koncertiem uzstāsies amerikāņu a capella grupa “The House Jacks.” Ar trim koncertiem Jēkabpilī, Daugavpilī un Dobelē tiks atzīmēta ASV un Latvijas diplomātisko attiecību 100.gadadiena.

17.septembrī, plkst.18:00 “The House Jacks” uzstāsies Jēkabpilī, Krustpils kultūras centrā, 18.septembrī plkst. 16:00 Daugavpilī, Daugavpils pašvaldības iestādē “Vienības nams” un 20.septembrī plkst. 19:00 Dobelē, Dobeles pilsētas kultūras namā. Visi koncerti ir bez ieejas maksas.

Kopš 1991.gada “The House Jacks” ir no jauna definējuši veidu, kā tiek radīta a cappella mūzika, uzstājoties ar vairāk nekā 3000 priekšnesumiem visa pasaulē, tai skaitā, Kārnegija zālē piedaloties “The Sing-Off”, NBC a cappella dziesmu konkursā. Savas muzikālās karjeras laikā “The House Jacks” ir uzstājušies kopā ar dažiem no visu laiku ietekmīgākajiem māksliniekiem, tostarp Reju Čārlzu, LL Cool J un Džeimsu Braunu.

Vizītes ietvaros “The House Jacks” mūziķi sniegs meistarklases jauniešiem. Plašāka informācija par “The House Jacks” pieejama: https://housejacks.com/videos/

“The House Jacks” koncertturneja Latvijā tiek īstenota ASV vēstniecības Latvijā un ASV Valsts departamenta kultūras apmaiņas programmas “American Music Abroad” ietvaros.

 

Leave a Comment