Anastasijas Zavorotņukas meita kļuvusi par kāda nepatīkama incidenta upuri; viņa joprojām pārdzīvo

Ar vēzi slimās Anastasijas Zavorotņukas meita pēc emigrācijas uz Emirātiem uzturas svešā zemē. Meitene paziņoja, ka vīra dēļ bija spiesta mainīt dzīvesvietu.

Anastasija Zavorotņuka dzimusi 1971. gada 3. aprīlī Astrahaņā. Viņas māte, Krievijas Tautas māksliniece Valentīna Borisovna Zavorotņuka, strādāja Astrahaņas Jaunatnes teātrī.

Viņas tēvs Jurijs Zavorotņuks strādāja televīzijā un bija Krievijas televīzijas akadēmijas biedrs. Jau no agras bērnības Anastasija nolēma spēlēt teātrī un uzstāt uz savu sapni: brīvajā laikā muzicējot un dejojot, piedalījās deju ansamblī “Lotus”.

Viņa saņēma nodarbības Maskavas Mākslas teātrī. 1991. gadā viņa piedalījās savā pirmajā filmā, kurā spēlēja Mašu. Drīz vien pieteicās meitiņa, kurai deva vārdu Anna.

Anna pavisam nesen mainīja dzīvesvietu dēļ vīra. Viņš pārcēlās uz ārzemēm darba dēļ. Bet Anna Zavorotņuka vēl nesen gozējās pludmalēs, peldējās baseinā un staigāja pa veikaliem. Bet tagad viss ir mainījies.

Anastasijas Zavorotņukas meita izpļāpājās par pārdzīvotajām sāpēm. Fakts ir tāds, ka AAE kļuvis neizturami karsts. Anna Zavorotņuka pastāstīja, ka termometru stabiņi tuvojas 40 grādu atzīmei virs nulles.

Lasi vēl: Ir zināma informācija par Rēzeknē pazudušās 7 gadīgās meitenītes ģimeni; viņa ir pazudusi jau 3 diennaktis

Meitene nav pieradusi pie šāda klimata, tāpēc no augstām temperatūrām burtiski nīkuļo. Viņa ziņoja, ka izgājusi ārā bez cepures un gandrīz dabūjusi karstuma dūrienu. Tomēr tas nav viss…

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment