Anastasija Zavorotņuka: Es iztēlojos savas bēres, un man bija žēl savas mātes. Tad pēkšņi galvā parādījās kaut kāds klikšķis..

Gandrīz divus gadus Anastasija Zavorotņuka cīnās ar vēzi. Aktrisei tika diagnosticēta g.l.i.o.b.l.a.s.t.o..m.a (smadzeņu audzējs), tāpēc tagad viņa pilnībā nodarbojas ar savas veselības atjaunošanu.

Slavenība intervijas nesniedz vispār, tāpēc presei atliek vien atsaukt atmiņā viņas pagātnes atklāsmes. Reiz publicēja sarunu ar toreiz jauno zvaigzni. Tolaik Anastasija ieguva tikai lomu seriālā “Mana mīļā aukle”.

Diemžēl Zavorotņukas brālis 2018. gadā t.r.a.ģ.i.s.k.i g.ā.j.a. b.o.j.ā p.e.r.i.t.o.nī.t..a dēļ. Zaudējumu aktrise uzņēma smagi. Tagad arī viņa ir ļoti slima. “Mana māte ir ļoti smagi slima, bet mēs tiekam abas ārstētias, mēs ticam labākajam, un es ļoti ceru, ka mēs uzvarēsim visu,” ar šo dalījās aktrises meita.

 

Lasi vēl: “Kā pagatavot īstu ukraiņu boršču.”; Šo slepeno recepti tu neatradīsi nevienā pavārgrāmatā!

Kādā senākā intervijā aktrise atklāja, ka ļoti baidās doties aizsaulē un nevis no bailēm, bet gan tāpēc, ka nevēlas atstāt savu māti vienu. Viņa atklāj, ka kad iedomājas šo brīdi viņai ļoti žēl paliek sava ģimenes un viņa tas rada spēku vēl cīnīties un uzvarēt pār šo slimību.

Viņa atklāj, ka ļoti daudz palīdz, gan ģimene, gan atbalstītāji. Šie cilvēki radot spēku cīnīties un nepadoties, tādēļ aktrise nemaz negrasās padoties šai s.l.i.m.ī.b.a.

i.

COMMENTS

  • <cite class="fn">chat</cite>

    I’m verү happy to find this gгeat site. I want to to thank you for your time due to thiѕ fantaѕtic reаd!!

    I definitely liked every part of it ɑnd і also һave уou bookmarked to see new stuff
    in yoᥙr website.

Leave a Comment