Allas Pugačovas mājkalpotāja atklāja briesmīgu dziedātājas noslēpumu

Kristīnas vecmāmiņa, pēc izglītības skolotāja, darīja visu iespējamo, lai mācītu mazmeitai mūziku un atklātu viņas talantus. Viņa nenogurstoši bija blakus augošajai meitenei, tāpēc Alla Borisovna varēja droši turpināt karjeru.

Situācijā ar jaunākajiem bērniem Lizu un Hariju dziedātāja palika viena ar audzināšanas un izglītības problēmām (viņas vīrs neskaitās, jo viņš aktīvi dodas turnejās un bērnus redz tikai fragmentāri).

Tik teju noslēpumainās detaļās par zvaigžņu ģimenes dzīvi dalījās bijusī primadonnas palīdze Ludmila Dorodnova. Daudzi viņu pazīst pēc vārda Ļusja, jo tik mīlīgi un sirsnīgu viņu sauca visi Pugačovas ģimenes locekļi un paziņas.

Lasi vēl: Skatītāji norāda, ka jaunā filma, kura tagad ir arī pieejama Latvijā, likusi viņiem no bailēm justies “līdz nelabumam slikti” (+video)

Lasi vēl: Latviešu dziedātāja Laima Vaikule ar nepatiku un bažām gaida savu dzimšanas dienu

“Allai ļoti paveicās, ka viņai bija tāda mamma. Tagad Allai nav neviena – nav kam atstāt bērnus. Bet Hariju un Lizu patiešām kopš bērnības ieskauj viņu mātes mīlestība un rūpes, kura viņu dēļ pameta skatuvi, sāka mācīt mūziku, zīmēt un palīdzēt skolas stundās,” – stāsta Ludmila.

Pēc Ludmilas domām (nejaušības dēļ viņa pēc Allas un Filipa Kirkorova šķiršanās devās strādāt uz Kirkorova māju, bet pēc tam devās pelnītā atpūtā), pašreizējā situācija parāda paaudžu pēctecību un Alla Borisovna seko savas mātes pēdās, uzņemoties lielāko daļu ģimenes pienākumu.

Arī interesanti: Mīlestības zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 19. līdz 25. jūnijam: dažus sagaida liktenīga tikšanās!

Leave a Comment