Aizsaulē devies izcils seriālu aktieris; Šajā laikā viņš nofilmējās 43 seriāla epizodēs

Aizsaulē devies izcils seriālu aktieris. Šajā laikā viņš nofilmējās 43 seriāla epizodēs. Ģimene atsakās publiskot aiziešanas iemeslu, tomēr atklāj, ka tas visiem ir skarbs pārsteigums. 

“Kā svinēt aizgājēja dzimšanas dienu un aiziešanas dienu?”

Tradicionāli šādā dienā ir ierasts pasūtīt aizgājēja bēru dievkalpojumu un lūgt par viņu, lūdzot Kungu piedot mūžībā aizgājušā tuvinieka grēkus.

 

Aizsaulē devies seriāla “Visi mani bērni” aktieris Aleks Musers

Aktiera līgava Peidža Presa pastāstīja, ka Musers nomira piektdienas vakarā savās mājās Del Marā, Kalifornijā. Arī viņa tēvocis Roberts apstiprināja, ka viņa brāļadēls ir miris. Taču ne viņš, ne Presa nevēlējās sīkāk izklāstīt ne nāves apstākļus, ne precīzu iemeslu.

Museru vislabāk atcerēsies ar Dela Henrija lomu iemīļotajā, ilggadējā ziepju operā “Visi mani bērni”, kurā viņš parādījās no 2005. līdz 2007. gadam. Šajā laikā viņš nofilmējās 43 seriāla epizodēs.

 

Lasi vēl: Kādreiz Rīgā dzīvojošā ekstrasense Džūlija Vanga atklāja, ka šie ir 6 neveiksmīgi sieviešu vārdi – kuri tie ir?

Citas filmas/televīzijas seriāli, kuros viņš piedalījās, ir filmas “Lielie” un “Ceļš uz altāri”, kā arī seriāli “Rita Rocks”, “Bīstamās mājsaimnieces”. Viņam bija tikai 6 aktiera lomas, taču Musers bija pazīstams šovbiznesā arī ārpus kameras, proti, ar fitnesa modeļa karjeru.

Viņš bija rotājis vairāku žurnālu vākus, tostarp “Men’s Health”, “Men’s Workout”, “Exercise Health” un citu. Puisis bija kultūrists, un viņam bija lieliska miesasbūve.

Pēdējā laikā Aleks Musers, iespējams, nebija bieži redzams Holivudā, taču viņš joprojām bija ļoti aktīvs sociālajos medijos, stāstot par savu ceļu uz veselību, fitnesu, aktīvu dzīvesveidu un pat publicējot bildes ar mīļotajiem. Šķiet, ka nekas nebija nepareizi, tāpēc viņa aiziešana bija vēl jo vairāk šokējoša.

 

Leave a Comment