“Aizgāja mans zēns. Es knapi turos”: aktrise apglabājusi savu 8 mēnešus veco dēlu

“Mans zēns aizgāja… Pameta mani. Mans smaidiņš. Mana varavīksne, mana saule. Tu esi mūžīgi manā sirdī. Viņš izvēlējās debesis. Mamma drīz nāks,” – paziņoja māksliniece.

Askara atzina, ka raud katru dienu. Viņa ir nežēlīgi sāpināta par zaudējumu. Viņa nevar samierināties ar sava dēla nāvi.

“Tieši pirms mēneša es viņu ievietoju reanimācijā. Laiks skrien… Bet man tas apstājās… Es tajā dienā gauži raudāju. Es stāvēju intensīvās terapijas nodaļas priekšā, un viņi man viņu atņēma.

Toreiz pat nedomāju, ka šī bija pēdējā reize, kad viņš būs manās rokās… Mazs un silts kamoliņš. Kuram, pēc manām domām, bija tik bail. Un es stāvēju aiz sienas un raudāju,” – rakstīja aktrise.

 

Lasi vēl: Pavisam nesen mūžībā 83 gadu vecumā devies latviešu valodnieks; kas notika

“Ikviens, no manām paziņām, kurš mani redz, lūdzu, neraudiet, nežēlojiet, nesakiet kaut kādus vārdus,” sacīja Askara. “Lūdzu, neraudiet. Man jau tā ir grūti, es gandrīz nevaru noturēties, es cenšos.

Lūdzu, nefilmējiet mani, nerādiet ar pirkstiem. Es redzu, ka tu atgriezies, čuksti. Un no tā kļūst kaut kā neērti, es gribu paslēpties. Lūdzu, būsim ētiski. Arī bez tā visa ir smagi.”

Leave a Comment