Aicina pieteikties Nakts peldējumam

Par godu Latvijas simtgadei notiks arī mēģinājums pārspēt Ginesa rekordu 100×100 metru peldējumā 29.septembra vakarā vienlaicīgi Rīgā, Daugavpilī, Rēzeknē un Ventspilī ikviens aicināts piedalīties Eiropas Sporta nedēļas Nakts peldējumā, kas risināsies īpašā atmosfērā – mūzikas pavadījumā un īpašā apgaismojumā.

Pirms tam – Rīgā, Ķīpsalas peldbaseinā, par godu Latvijas simtgadei notiks mēģinājums pārspēt Ginesa rekordu 100 x 100 metru peldējumā, kam varēs sekot līdzi Facebook live tiešajā translācijā Latvijas Sporta federāciju padomes Facebook mājaslapā. Pasākumu organizē Latvijas Peldēšanas federācija sadarbībā ar Latvijas Sporta federāciju padomi.

Pieteikties Nakts peldējumam iespējams mājas lapā www.naktspeldejums.lv. Šis pasākums paredzēts ikvienam, tādēļ iecerēts piesaistīt iespējami daudz dalībnieku, kuri, vakara garumā vienotos kolektīvā stafetes peldējumā, tādējādi sasniedzot savdabīgu rekordu – visgarāk veikto stafetes peldējumu.

Nakts peldējuma vadmotīvs ir atgādināt par peldēšanu kā veselīgu un aktīvu fizisko nodarbi. Lai peldēšana gada tumšajos mēnešos spētu ieintriģēt, speciāli šim notikumam padomāts par baseina izgaismojumu un muzikālo pavadījumu, kas peldētājiem un arī skatītājiem padarīs šo pasākumu par vizuāli baudāmu un neaizmirstamu pieredzi.

Lai lasītu raksta turpinājumu, šķiriet nākamo lapu!

Leave a Comment