Bērna gaidībās esošā aktrise sarīko pamatīgu ballīti, tas viss izvēršas par preses cienīgu notikumu

Kāda aktrise sarīkojusi pamatīgu jandāliņu kādā no savām rīkotajām ballītēm. Pieminēsim, ka aktrise ir bērniņa gaidībās un pavisam drīz mazais brīnumiņš būs klāt. 

Amerikāņu aktrise sev tuviem cilvēkiem sarīkojusi baby shower (bērna sagaidīšanas) ballīti. Lindsija Loena tērpusies gaisīgā tērpā saņēma komplimentu no zvaigžņotām draudzenēm.

Lindsija un viņas vīrs Baders Šamass gatavojas sava pirmdzimtā nākšanai pasaulē. Filmas “Nekrietneles” zvaigzne sarīkoja ballīti par godu topošajam mazulim.

Lindsija restorānā pulcēja radus un draugus. Svinībās piedalījās 36 gadus vecās aktrises vīrs, viņas mamma Dina Loena, brālis Dakota, māsa Aliana un tuva draudzene stiliste Džuljeta Angusa.

Mazuļa gaidībās esošā Holivudas zvaigzne svarīgam notikumam bija izvēlējusies vairākus maigus tērpus. Lindsija atstāja matus izlaistus un bija uzlikusi vieglu grimu, ko akcentēja apjomīgas skropstas un caurspīdīgs lūpu spīdums.

Sākumā aktrise parādījās baltā blūzē ar spilgtu apdruku. Vēlāk Loena nomainīja tērpu un parādījās adītā gaiši zaļā topiņā ar sasietiem matiem.

Lasi vēl: Valsts policija šorīt izplatījusi ļoti svarīgu paziņojumu, visiem Latvijas iedzīvotājiem! Tas ir nopietni!

Aktrise kopā ar viesiem uzņēma dažus kadrus. Lindsija un Džuljeta pozēja tuvplānā. “Atlidoju uz baby shower pie brīnišķīgās grūtnieces, manas labākās draudzenes, topošās mammas, kura vienkārši mirdz,” – rakstīja Angusa.

Leave a Comment