CSDD tikko izsludināja vairākas, ļoti vienkāršas darba vietas par 2200 Eiro mēnesī; lūk, pienākumi!

Krīzes laikā daudzi cilvēki ir gatavi mainīt darbu, zinot, ka varētu saņemt lielāku algu. Tomēr atrast labāko risinājumu viņu dzīvei ne vienmēr ir tik vienkārši, kā šķiet.

CSDD pārstāvji nākuši klajā ar interesantām darba vakancēm, kas piedāvā vairāk nekā solīdu atalgojumu, kas nozīmē, ka pretendentu būs daudz. Laiks saprast, kas ir šīs vakances un kādi cilvēki šajos amatos būtu visnoderīgākie!

Esošajā situācijā Ceļu Satiksmes Drošības Direkcijas savos sociālajos kontos ievietoja informāciju par to, ka tiek meklēti jauni darbinieki pašā CSDD.

Jāņem vērā, ka šeit gan nebūs vajadzīgi vairāki bakalauri grādi vai kas tāds, taču no otras puses skaidrs, ka sava tipa izglītībai vajadzēs būt.

Attiecīgajā situācijā jāņem vēra, ka tāda arī daudziem būs, līdz ar to gaidāmie pieteikumi noteikti būs lielā apmērā. Aplūkosim, ko tad CSDD minēja un par kādas vakances tipu šeit iet runa, lai cilvēki zina par ko tad īsti iet runa.

Lai nodrošinātu pareizu automašīnas pārbūvi, ir jābūt tehniskajām zināšanām, lai izprastu ražotāja apsekojumu informāciju un izmantotu tehnoloģiskās un diagnostikas iekārtas, lai pārbaudītu automašīnu. Tāpēc šim uzdevumam ir nepieciešamas gan zināšanas, gan prasmes.

Lasi vēl: “Tavs veiksmes mēnesis”; Marta vidus trijām zodiaka zīmēm ir lielas veiksmes laiks

Kandidātiem ir būtiska tehniskā izglītība mehānikā vai transportā. Viņiem jābūt arī B kategorijas tiesībām. Nepieciešamas arī labas komunikācijas prasmes, spēja strādāt patstāvīgi un pieņemt lēmumus. CSDD vēlētos, lai kandidātiem būtu zināma darba pieredze saistībā ar transportlīdzekļiem.

 

Leave a Comment