“Šīs trīs zodiaka zīmes 2023. gadā iegūs miljonu” – jaudīgs astrologu pareģojums

Trīs zodiaka zīmes, kuras šajā gadā tiks apdāvinātas ar īpašu naudas enerģētiku un tās plūsmu. Jums viss ies no rokas un ātri vien spēsiet nopelnīt savu pirmo kaudzīti ar naudu.

 

25. marts – 17. aprīlis. Zodiaka zīme – Lapsa.

Katram ir sava laimes definīcija. Lūk, piemēram, Lapsa. Viņai pietiek ar to, ka lietas notiek, darbs tiek darīts, personīgā dzīve kļūst labāka, un tas viss notiek lēnām, bez garīgām mokām. Slāvu horoskops 2023. gadam iesaka ieskatīties pagātnē. Vai esi apmierināts ar savu personības profilu? Tātad šogad problēmu nebūs.

Gaidi panākumus un atzinību. Nebrīnies, ja uz tevi skatās tie, kuriem ir mazāk pieredzes. Tie, kas tevi nemaz nevar ciest, atzīs savu kļūdu. Jādomā, ka Lapsa tagad ir šī laika varonis, nacionālā bagātība.

Un tie nav tikai vārdi, bet gan pelnīta apbrīna par tevi kā nobriedušu un gudru cilvēku. Bez sarežģītu ceļu pieveikšanas nekas neizdosies, bet tu tos pārvarēsi. Un tas viss pateicoties dabiskajai atjautībai un apķērīgumam.

 

17. aprīlis – 9. maijs. Zodiaka zīme – Taurs.

Nesalaužamais Taurs. Par tevi var teikt, ka leģendas ir jāsacer dzīvē. Tev piemīt arī drosme, meistarība un miers. Bet par pēdējo kvalitāti sīkāk. Šogad būs smagi jācīnās ar emocijām un jūtām.

Nāksies sevi ļoti savaldīt, citādi salauzīsi visu sev apkārt, strīdēsies ar visiem un zaudēsi karjeras iespējas. Slāvu horoskops 2023. gadam nesola tev vieglu periodu.

Lasi vēl: Leģenda ir devusies mūžībā: Izcilās filmas “Adamsu ģimene” aktrise devusies aizsaulē

Gluži pretēji, tev būs smagi jāstrādā, jārūpējas par savu labsajūtu. Mērķi tiek sasniegti ar centību, neparastām metodēm un uzticamu partneri. Tad varēs veikt uzņēmējdarbību un īstenot ieceres. Galvenais ir nevis bēgt no pārmaiņām, bet gan pārliecinoši tām stāties pretī.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment