“Kamēr nāve mūs šķirs”: skumjš stāsts par mīlētājiem, kuri bija precējušies tikai 1 dienu

Līgavainis un līgava zināja, ka viņiem ir tikai diennakts laika, lai izbaudītu laulāto statusu. Bet viņi bija pārliecināti, ka tas ir tā vērts.

28 gadus vecā Siana Tomasa kļuva par atraitni nākamajā dienās pēc kāzām. Džonatans, kurš paguva kļūt par viņas vīru, laulības zvērestu izteica, guļot uz gultas, jo vairs nespēja piecelties.

“Es līdz šim brīdim redzu smaidu uz Džonatana sejas tajā brīdī, kad mācītājam atbildēju: “Esmu ar mieru ņemt par vīru šo cilvēku””, – atceras Siana.

Dažus mēnešus pirms kāzām Džonatanam diagnosticēja žultsceļu vēzi. Turklāt audzēja saslimšana progresēja ļoti ātri, bet ķimijterapija nebija iespējama. Puisis, kurš nekad iepriekš nebija izjutis problēmas ar veselibu, atteicās ļauties nolemtajam spriedumam. Tad Džonatans nolēma, ka pirms aiziešanas izdarīs to, ko bija ieplānojis – apprecēs mīļoto meiteni.

Pāris iepazinās, kad mācījās universitātē. Kad viņi sāka satikties, abi bija orientēti uz ģimeni. Bet viņi domāja, kur gan steigties. Izrādījās, ka bija kur. Siana un Džonatans saderinājās uzreiz pēc tam, kad puisis uzzināja par savu nāvējošo diagnozi.

Siana it kā sajuta, ka kāzu dienas datumu vajag nozīmēt pēc iespējas ātrāk, un pēc viņas lūgumu ceremoniju pārnesa daudz agrāk. Vēl viena diena un būtu jau par vēlu.

Lasi vēl: Līdz 1.martam suņu īpašniekiem obligāti jāsamaksā šī konkrētā summa vides departamentam

Pēc Džonatana nāves meitene organizēja labdarības maršu, ko veltīja savam vīram. Bet savāktos līdzekļus novirzīja fondam, kas nodarbojas ar onkoloģisko slimību izpēti.

 

Leave a Comment