Ko nedrīkst darīt Jauna mēness periodā 4. decembrī, pretējā gadījumā 2022.gada veiksme tev paies garām

2021. gada 4. decembrī Mēness disks pilnībā atjaunināsies. Astroloģe Jūlija Pogoreļčenko norāda, ka šis Mēness laiks atstās nelabvēlīgu ietekmi uz cilvēkiem, viņu pašsajūtu un dzīves vitalitāti. Tikai ievērojot pareizu rīcību, cilvēkiem izdosies izvairīties no grūtām situācijām. Ko var darīt, un, no kā labāk izvairīties decembra periodā, kad Jauns mēness būs Strēlnieka zīmē.

Ko vajag darīt decembra Jaunā mēness laikā:

– Nodarboties ar sportu. Fiziskā aktivitāte palīdzēs ātrāk atbrīvoties no uzkrājušās negatīvās enerģijas. Vairāk staigājiet ar kājām, veiciet dažādus vingrinājumus – tas samazinās riskus, avantūras un agresīvu uzvedību.

– Atpūsties un relaksēties. Vislabāk šajā periodā palikt mājas apstākļos, mierā un klusumā. Lietām jānotiek saprātīgi un nesteidzīgi. Izrādiet pēc iespējas mazāk aktivitātes un vienkārši neko nedariet, bet, ja ir tāda nepieciešamība, esiet gatavi uzņemties projektu un to godprātīgi īstenot.

Ko nevajag darīt decembra Jaunā mēness laikā:

– Jāizvairās no strīdiem un konfliktiem, lai naidīgums neieilgtu uz ilgu laiku un neradītu problēmas ne tikai jums, bet arī jūsu tuviniekiem.

– Jāizvairās no izmisuma, vilšanās, sliktām domām, šaubām un nostalģijas – nekoncentrējieties uz pagātnes kļūdām.

– Jāizvairās no negaidītas plānu maiņas – labāk esiet daudz piesardzīgāki un savākti, īpaši attiecībā uz braucieniem un komandējumiem.

– Jāizvairās no dārgiem pirkumiem – pārlieciet iepirkšanos uz nākamo nedēļu, lai izvairītos no apmāna un brāķētu vai nekvalitatīvu lietu iegādes.

Lasi vēl: Kāda sieviete slimnīcā piedzīvo ko prātam neaptveramu tikai dēļ tā, ka nav vakcinējusies

– Izvairīties no kritikas un neapspriediet savu tuvinieku, kolēģu un draugu rīcību, lai izvairītos no aizvainojuma un skaudības.

Atcerieties, ka domas materializējas. Centieties “apbruņoties” ar pozitīvismu un ieraudzīsiet, kā problēmas aiziet un dzīve sakārtojas.

COMMENTS

Leave a Comment