Vēršiem jābūt uzmanīgiem, bet Zivīm jaunas iepazīšanās; Globas dienas prognoze 28. septembrim visām zīmēm

Sestdiena, 2024. gada 28. septembris, saskaņā ar slavenā eksperta Pāvela Globas prognozēm, būs neparedzētu apstākļu un sagrautu plānu diena.

Svarīgi ir uzmanīgi un atbildīgi pieiet savu uzdevumu izpildei, izvairoties no dalības tenkās un intrigās. Tas palīdzēs izvairīties no nepatikšanām un konfliktiem. Spogulis žurnālisti noskaidroja, kāda šī diena būs dažādām zvaigžņu zīmēm.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)
Auni jau sen sapņo par ienākumu pieaugumu vai karjeras izaugsmi. Tomēr šī diena nesola gaidītās pārmaiņas. Tavi plāni var izjukt impulsivitātes un aizkaitināmības dēļ.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)
Vēršiem jāuzmanās no viltības un maldināšanas, jo tas var neatgriezeniski sabojāt tavu tēlu. Negodīgas metodes var izraisīt konfliktus un izjaukt attiecības ar noderīgiem cilvēkiem. Esi principiāls un disciplinēts, tikai tā tev izdosies gūt panākumus.

Lasi arī: Arī arbūzu var pagatavot uz ziemu burkās – bez sterilizācijas un etiķa

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)
Eksperts iesaka Dvīņiem sakārtot māju un atjaunot interjeru ar jaunām lietām. Pievērsiet uzmanību savam izskatam un apmeklējiet skaistumkopšanas salonu. Tev vajadzētu veltīt laiku arī bērnu audzināšanai – šī ir lieliska diena, lai ar viņiem socializētos.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)
Vēzi šajā dienā gaida atjautības un pastiprinātas intuīcijas periods, kurā ir vērts ieklausīties. Šis ir labs laiks tiem, kas strādā tirdzniecībā, jo ir iespēja pārdot pat aizmirstas preces. Neesiet slinki un pārdomājiet kādu reklāmas kampaņu.

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)
Lauvas, šodien tev vajadzētu atvērties visam jaunajam un vēl neapgūtajam. Atjaunini savu garderobi un pārskati savu dzīvesveidu. Šī diena ir lieliska svarīgas informācijas iegūšanai, lielu pirkumu veikšanai un ceļošanai.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)
Jaunavām vajadzētu paļauties uz mecenātu un ietekmīgu draugu atbalstu, kas palīdzēs gūt panākumus. Nebaidies uzņemties jebkādu pasākumu, taču atceries, cik svarīgi ir apzināti soļi. Galvenie šķēršļi tavu mērķu sasniegšanai varētu būt steigas un pārmērīga emocionalitāte.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)
Svari šodien var uzsākt drosmīgus projektus, veikt investīcijas un meklēt atbalstu pie ietekmīgiem cilvēkiem. Šī diena ir ideāli piemērota, lai liktu pamatus nākotnes panākumiem. Tomēr centies izvairīties no konfliktiem un agresīvas uzvedības, lai netraucētu īstenot savus plānus.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)
Šodien ir laba diena Skorpioniem: viss izdosies uz labu gan lietišķajā, gan personīgajā dzīvē. Tomēr esi uzmanīgs ar to, ko saki, un centies mazāk runāt. Labāk apdomā savus vārdus, pirms tos saki.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris).
Šodien ir lieliska diena Strēlniekiem, īpaši laulībām un darījumiem. Tu vari rēķināties ar patronu un ietekmīgu draugu atbalstu. Nebaidies uzsākt jaunus projektus un veidot biznesa partnerattiecības.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)
Mežāzim šodien būs lieliskas iespējas nopelnīt papildu naudu. Šis ir arī laiks jaunu un interesantu paziņu dibināšanai un biznesa iniciatīvu pastiprināšanai. Tomēr ir svarīgi būt atturīgam un rūpīgi pārdomāt katru teikto vārdu.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)
Ūdensvīri šodien var būt agresīvi, kas var atsvešināt apkārtējos. Tavi skarbie izteikumi var aizskart tavus sarunu biedrus un izraisīt konfliktus. Centies izvairīties no alkohola un smaga ēdiena, lai nepasliktinātu situāciju.

Zivis (19. februāris – 20. marts)
Zivīm šī diena nesīs jaunas pazīšanās, kā arī iespēju atjaunot zaudētos sakarus. Šis ir ideāls laiks nelieliem pirkumiem un finanšu jautājumu risināšanai. Nav izslēgti izdevīgi līgumi un piedāvājumi.

Leave a Comment