Septembra pilnmēness un Rudens aptumsuma koridora atklāšana

Faktiski aptumsumi ir tādi paši mēness kā Jauns Mēness un Pilnmēness, tikai gaišāki, izteiktāki, enerģētiski piesātināti un vienmēr ar karmisku pieskārienu, jo tie vienmēr notiek Likteņa ass tuvumā (Mēness mezglu opozīcija).

2024. gada 18. septembrī, pulksten 5:34 pēc Maskavas laika, mūs sagaida Mēness aptumsums, kas pazīstams arī kā Pilnmēness.

Bet tā kā aptumsums vienmēr ir pāra parādība, vispirms notiek Mēness aptumsums, tad pēc 2 nedēļām Saules aptumsums vai otrādi, vispirms Saules aptumsums, tad Mēness aptumsums, tad varam runāt par Aptumsuma koridoru.

Šoruden Aptumsuma koridors atklāsies, kā jau teicu iepriekš, 18. septembrī ar Mēness aptumsumu un noslēgsies 2. oktobrī ar Sauli (Jaunu Mēnesi).

Vienmēr ir jāatceras, ka aptumsumi ir ļoti spēcīgi debesu notikumi, tāpēc psiholoģiskā un/vai notikumu līmenī tie var sākties jau nedēļu pirms Aptumsuma koridora atklāšanas un būt jūtami vēl nedēļu pēc tā. slēgšana.

Tādējādi šo parādību spēku sajutīsim un vērosim kaut kur no 24.11.24. līdz 24.10.9, atceroties, ka šis ir paaugstinātas modrības un apzināšanās laiks.

Šis Eclipse koridors atvērsies ar Mēness aptumsumu. Man patīk, kad Mēness aptumsums atklāj sezonu, jo tas, pirmkārt, notiek iekšējā (psiholoģiskā) plānā, nesot mums kaut kādu izpratni, apziņu, atziņas, veidojot noteiktas iekšējās attieksmes, programmas, principus, vadlīnijas, palīdzot mums attīrīt savu iekšējo telpu no kaut kā jau novecojuša, nevajadzīga, traucējoša, mūsu attīstību ierobežojoša.

Šādai iekšējai darbībai, ja tā ir kvalitatīva, ir visas iespējas pārveidoties noteiktās darbībās jau Saules aptumsuma tuvumā, kas ir atbildīgs par ārējiem notikumiem, kas būs vērsti uz to uzdevumu un plānu realizāciju, kas mūsu galvās veidojās netālu no Saules aptumsuma.

Mēness aptumsums. Ja Saules aptumsums notiek pirms Mēness aptumsuma, tad noteikti ārēji notikumi un apstākļi, bieži vien krīzes un negaidīta rakstura, stimulē intrapersonālos procesus. Manuprāt, Eclipse koridors, sākot ar Mēness aptumsumu, mums ir ērtāks, bez negaidītiem trigeriem un stimuliem.

Lasi vēl: 6 fakti par acu krāsu, kurus daudzi nemaz nezina

Izrādās, ka mums ir dota iespēja sagatavoties noteiktiem apstākļiem, situācijām, noteiktām darbībām un lēmumiem. Protams, ja mēs esam akli un kurli pret Visuma enerģijām, tā mājieniem un aicinājumiem, šajā gadījumā tas var ievērojami izvairīties šajā karmiskajā periodā, tas var ielidot, kā saka, no kurienes mēs bijām negaidi to.

 

Leave a Comment