Nekad neignorējiet šīs Visuma zīmes, pretējā gadījumā jūs zaudēsiet savu veiksmi ļoti ātri

Vai tiešām smalku zīmju ignorēšana var mainīt jūsu dzīves gaitu? Visums ir pazīstams ar to, ka sūta mums smalkus grūdienus, lai vadītu mūs uz pareizā ceļa. Šo pazīmju ignorēšana var radīt apjukumu, neizmantotas iespējas un nožēlu.

Es ilgu laiku nepievērsu šīm zīmēm uzmanību un maksāju par to.

Ko darīt, ja jūs varētu atpazīt šīs zīmes un izmantot tās kā vadību savā dzīvē? Tā vietā, lai justos apmaldījies, jūs justos harmonijā un ar mērķi.

Šeit ir spēcīgas zīmes no Visuma, kuras jums nekad nevajadzētu ignorēt.

Es jutos nevietā

Agrāk mana dzīve sakrita kā mīkla, bet pēc koledžas kaut kas nogāja greizi. Manas attiecības kļuva smacējošas. Mans sapņu darbs pārstāja būt sapnis un kļuva nogurdinošs. Kādreiz kāroju dzīvi lielpilsētā, bet tagad tas šķita nogurdinoši.

Ilgu laiku domāju, ka ar mani kaut kas nav kārtībā.

“Man šķiet, ka es neiederos.” Šī doma pastāvīgi griezās manā galvā. Visi cēlās rindās un bija greizsirdīgi par manu dzīvi lielajā pilsētā.

Es nezināju, ka dzīšanās pēc tā, ko visi vēlas, nav izaugsmes pazīme. Drosme pārkāpt robežas ir izaugsmes pazīme. Nepietiekama sajūta ir aicinājums pārskatīt to, kas jums vairs neder, un koncentrēties uz to, kas patiešām ir svarīgs.

Kad zināt, ko nevēlaties, varat koncentrēties uz to, kas jums patiešām nepieciešams. Tā es atradu savu dzīves ceļu. Un, palēninot ātrumu un apzinoties savas jūtas, jūs varat arī to izdarīt.

Es ignorēju sinhronitāti. Sinhronisms kalpo kā ceļvedis. Dzīvē nav nejaušību, bet ir tikai notikumi, kas sadzīvo, pateicoties vibrāciju harmonijai vienam ar otru.

Visums vienmēr sūtīs jums mazus čukstus, virzot jūs uz jūsu mērķi. Viss, kas jums jādara, ir uztvert šos pavedienus.

Es nekad neesmu bijis tāds, kas pievērsīs uzmanību zīmēm.

Man nebija ne jausmas, kā ir satikt vienu un to pašu paziņu, līdz es satiku šo cilvēku darba intervijā. Tas mani pilnībā pārsteidza un nespēju atstāt labu pirmo iespaidu citu vadītāju priekšā.

Kad Visums atgādinās jums parūpēties par sevi, jūs to dzirdēsit dziesmu vārdos, lasīsit emuāros vai izjutīsiet to caur nelielām traumām, kas liek jums ieturēt pauzi.

Lasi vēl: Nekad nedariet šīs 3 lietas ārpus mājas – tas radīs lielas nepatikšanas jūsu dzīvē

Dīvainākā Visuma zīmju ignorēšana ir tas, cik noturīgas tās kļūst. Ja Visums jūs bombardē ar atkārtotiem ziņojumiem, ņemiet vērā mājienu. Iet pret savu intuīciju vai Visumu ir veltīgs vingrinājums.

 

Leave a Comment