Jūsu frizūra noteikti būs veiksmīga: Mēness kalendārs matu griešanai septembrī

Mēnesim ir liela ietekme uz matu augšanu un īpašībām. Cilvēki jau sen ir pamanījuši saistību starp mūsu pavadoņa fāzēm un matiem.

Mēness matu griešanas kalendāram jums pateiks, kuras mēneša dienas ir piemērotas friziera apmeklējumam.

Kad nevarat griezt matus septembrī

7.-8. septembrī – šīs dienas būs Skorpiona zīmes ietekmē, kas ir nestabila un neprognozējama. Matu griešanas rezultāts var nebūt tāds, kādu jūs sagaidāt. Jo sarežģītāka frizūra, jo lielāks neveiksmes risks. Ieteicams atteikties no ķīmiskām procedūrām.

10.septembris – diena ir piemērota īslaicīgām frizūrām. Bet, ja vēlaties frizūru saglabāt uz ilgu laiku, labāk pie friziera neiet. Neveiksmīgs datums matu veidošanai – mati kļūs nepaklausīgi.

17.-18. septembris – Zivju zodiaka zīmes ietekmē galvas āda kļūs sausa un neaizsargāta, negatīvi reaģējot uz jebkādām procedūrām. Krāsošana un iztaisnošana nodarīs lielu kaitējumu, padarīs matus plānus un novājinātus.

20.septembris – matu griešana šajā datumā padarīs matus blāvus un paātrinās to izkrišanu, kā arī izraisīs blaugznu parādīšanos. Nedrīkst krāsot matus tumšos un sarkanos toņos.

25.septembris – Vēža ietekmes dēļ mati kļūs nepaklausīgi. Jebkuri mēģinājumi skaisti sakārtot matus ir lemti neveiksmei. Krāsošana sagādās vilšanos un jaunā krāsa ātri izbalēs.

Kad ir labāk griezt matus septembrī

2.-4. septembrī – šajās dienās Mēness ieies Jaunavas zīmē. Tā ietekme uz matiem ir ārkārtīgi pozitīva – matu griezumi, krāsošana noteikti būs veiksmīgi.

9.septembris ir ļoti labvēlīga diena veselības procedūrām. Ja apgriezsi matus, tie ataugs ātrāk un ar veseliem galiem. Jauna frizūra šodien uzlabos tavu pašapziņu un piešķirs pašpārliecinātību.

12.-13. septembris – Frizūra šajā periodā atdzīvinās jūsu matus un padarīs tos biezākus. Labas dienas matu griešanai un ieveidošanai – vēlamā forma saglabāsies uz ilgu laiku.

14.septembris ir ļoti laba diena krāsošanai. Jaunā krāsa izskatīsies grezni un saglabāsies ilgu laiku. Labs datums matu iztaisnošanai.

16.septembris nav laba diena vienkāršas un neuzkrītošas frizūras veidošanai. Šo datumu labāk veltīt eksperimentiem, drosmīgiem lēmumiem un kardinālām pārmaiņām.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

22.-23. septembris ir lieliska diena visu veidu matu sakārtošanai. Cirtas ilgi saglabās elastību. Varat arī krāsot matus tumšās un sarkanās, bet ne gaišās krāsās.

29.septembris – šī ir labākā septembra diena, lai apmeklētu frizieri. Viss, ko esat ieplānojuši, izdosies ar spožu rezultātu.

Leave a Comment