Ekstrasenss sev pat nezinot: 3 zvaigžņu zīmes, kuru vārdi bieži piepildās

Vai esat kādreiz dzirdējuši kaut ko līdzīgu: “Es atkal piesaucu!” Ja jā, tad, visticamāk, tu piederi kādam no trim zvaigžņu cikla pārstāvjiem, kuru zvaigznes ir apveltījušas ar pravietisku dāvanu.

Jaunava – 1. vieta

Trīs praviešu līderu augšgalā ir Jaunava. Cilvēki, kas dzimuši zem šīs zīmes, parasti šķiet diezgan dīvainas personības. Viņi ļoti smalki izjūt cilvēkus un ne tikai savus mīļos, bet pat svešiniekus.

Jaunavas bieži redz pravietiskus sapņus, lai gan nezina, kā tos interpretēt. Jaunavas arī spēj paredzēt notikumus. Viņi tik ļoti izjūt situāciju jau iepriekš, ka cenšas brīdināt šīs situācijas dalībniekus. Taču viss ir velti: sākumā Jaunavām un viņu piesardzībai neviens netic, un vēlāk viņas ir pārsteigtas un nožēlo, ka nav klausījušas padomu.

Tomēr, ja paskatās uz Jaunavas dāvanu no otras puses, tad tajā nav nekā pārdabiska. Vienkārši šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ir spēcīga intuīcija, kas savijas ar spēcīgām prāta analītiskām spējām, labu novērošanu un spēju pievērst uzmanību sīkumiem un detaļām.

Jaunavas neuzmin nākotni: viņi skaidri redz attēlu, kas veidojas, pamatojoties uz noteiktiem datiem. Tas nozīmē, ka “puzle” veidojas viņu galvā ilgi pirms citiem ir lemts to ieraudzīt.

Tāpēc, ja Jaunava “nirst”, tad jums vajadzētu ieklausīties viņas vārdos. Jaunavu mēģinājumi brīdināt savus mīļotos no nepatikšanām nav nejauši, iespējams, ka viņi tevi gaida.

Skorpions – 2. vieta

Ja runājam par Skorpioniem, tad lielākoties viņi zina par savām īpašajām spējām. Interesanti, ka viņi praktiski neizmanto savu unikālo dāvanu, lai kādam palīdzētu: Skorpiona egoisms slēpjas savas dzīves uzlabošanā.

Astrologi uzskata, ka Skorpioni kļūst par izciliem gaišreģiem, ja viņi sāk nopietni attīstīt savu dāvanu. Bet biežāk Skorpioni izmanto savu “trešo aci” pravietiskiem jokiem, kas noteikti piepildās.

Ir vērts atzīmēt, ka Skorpioni ir draudzīgi pret cilvēkiem. Un, ja viņi viņiem nepalīdz, viņi noteikti nedomā viņiem kaitēt. Protams, ja vien neviens tos neaiztiek. Taču Skorpiona ienaidniekiem var nebūt labi: Skorpiona izteikumi bieži piepildās.

 

Zivis – 3. vieta

Tas, ko Zivis uzskata par savu veiksmi, patiesībā ir zodiaka zīmes piešķirtās spējas. Piemēram, Zivis prot pašas atrauties no briesmām un aizvest no tām cilvēkus: atstāt vietu, kur notiks nepatikšanas, nokavēt transportu, utt.

Lasi vēl: Marinēti salāti ar kabačiem ziemai: labāk nekā ar gurķiem – to vienmēr ir par maz. Ideāla marināde un ātra metode: kā pagatavot salātus pusdienām

Zivis bieži redz arī pravietiskus sapņus un slepenas zīmes. Taču viņi ne vienmēr prot šīs slepenās zināšanas pielietot dzīvē un tajās ieklausīties.

Lai attīstītu talantu, Zivīm jāpieliek pūles, pretējā gadījumā viņas nepārsniegs banālu ikdienas intuīciju.

 

Leave a Comment