Lauvas pārņems nostaļģija, bet Skorpionus gaida interesantas ziņas; Dienas prognoze 21. augustam visām zīmēm

Eksperte Irinas Bogdana prognoze trešdien, 2023. gada 21. augustam, visām zīmēm solās būt ļoti labvēlīga. Portāla Spogulis žurnālisti detalizēti noskaidroja, kas šajā dienā gaida katru zīmi.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auni būs apņēmības pilni būt radoši un tieksies radīt, padarot apkārtējo pasauli labāku. Šī diena ir piemērota labestības darbiem un gan materiālo lietu, gan attiecību atjaunošanai. Jebkurā gadījumā jūsu pūliņu rezultāti jūs iepriecinās un iedvesmos jauniem sasniegumiem.

Vērsis (20. aprīlis – 21. maijs)

Teļiem ieteicams šo dienu pavadīt mierīgā režīmā. Izvairies no steigas un iniciatīvas uzņemšanās, jo iespējami negaidīti apstākļi un pārsteigumi. Steigā jūs varat kļūdīties. Labāk atpūties uz dīvāna un skaties televizoru.

Dvīņi (22. maijs – 21. jūnijs)

Dvīņi būs ieinteresēti sirsnīgās sarunās un atzīšanās. Tu vēlēsies uzzināt vairāk par citiem, taču centīsies to darīt delikāti un neuzkrītoši, citādi vari sastapties ar pretestību. Šī ir labvēlīga diena randiņiem un socializācijai.

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Vēžiem nevajadzētu palikt mājās. Dodieties sabiedrībā, socializējieties un iepazīstieties. Ja esi neprecējies, šis ir piemērots laiks, lai sāktu jaunas attiecības. Šajā dienā tu vari satikt cilvēkus, kuriem būs svarīga loma tavā dzīvē.

Lasi arī: Pēc šiem augiem nekad dobē nestādiet ziemas ķiplokus: šī kļūda dārzniekiem laupīs visu ķiploku ražu

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvas šodien pārņems nostalģija. Tu vēlēsies atvest kaut ko no pagātnes un turpināt iesākto. Tev ir visas iespējas mainīt lietas tā, kā tu vēlies.

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Diena būs labvēlīga Jaunavām. Nekas nespēs tevi novirzīt no iecerētā ceļa un neļaus tev sasniegt savus mērķus. Tomēr esi uzmanīgs vakarā: iespējamas negaidītas situācijas.

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Svariem šodien būs jāspēlē sava loma, lai parādītu sevi no labākās puses vai kādam kaut ko pierādītu. Tas palīdzēs tev vēl vairāk nostiprināt savu autoritāti.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Skorpioni šajā dienā gaida interesantas ziņas. Tu ātri iesaistīsies un aktīvi piedalīsies kādā projektā, uz kuru esi uzaicināts. Rīkojies – veiksme ir tavā pusē.

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlnieki centīsies visiem izpatikt un spēlēties kopā ar apkārtējiem. Tomēr visiem izpatikt nav iespējams, un joprojām būs neapmierinātie.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Diena būs ļoti pozitīva Mežāzim. Tomēr centies saglabāt mērenību savā aktivitātē un atklātībā. Tev nevajadzētu pārspīlēt ar sirsnīgām atzīšanām.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Šodien zvaigznes stingri iesaka Ūdensvīriem saglabāt modrību aktuālajās lietās – tieši otrādi, tev vajadzētu dubultot savu vērīgumu.

Labāk ir atteikties no fakultatīvām aktivitātēm: to, kas šajā dienā prasa ievērojamas pūles, ar daudz mazāku piepūli var paveikt citā laikā. Pastāv liela šaubu, ierobežojumu un gadījuma rakstura zaudējumu varbūtība, kas varētu izjaukt daļu no sasniegtajiem rezultātiem.

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivīm ieteicams plānot tikšanās un sarunas. Tev ir iespēja nodibināt jaunu pazīšanos, kas varētu pāraugt par kaut ko vairāk. Centies izvairīties no tukšu solījumu došanas.

Leave a Comment