Dvīņiem būs kārdinājumi, bet Skorpionam sarežģīta diena; Tamāras Globas dienas prognoze 11. augustam

Svētdiena, 2024. gada 11. augusts, daudzām  zīmēm būs nozīmīgu pārmaiņu diena. Dažiem zvaigžņu apļa pārstāvjiem vajadzētu pievērst uzmanību sadzīves jautājumiem.

Sīkāku informāciju par Tamāras Globas prognozēm šai dienai atradīsiet Spogulis žurnālistu materiālā.

Auns (21. marts – 19. aprīlis)

Auni alkst pārmaiņu un svarīgu projektu veiksmīgas pabeigšanas. Tomēr tev vajadzētu nesteigties un nesteigties rīkoties, bet rūpīgi apsvērt savus lēmumus, ņemot vērā visus apstākļus un iespējamos riskus.

 

Vērsis (20. aprīlis – 20. maijs)

Šī diena dos daudz pozitīvu emociju Vēršiem, kuri var rēķināties ar patīkamiem pārsteigumiem un negaidītām interesantām tikšanās reizēm. Eksperts tev iesaka nekoncentrēties uz nelaimēm, bet gan izbaudīt skaistus mirkļus un dzīvi kopumā.

Lasi arī: Karaliskā recepte marinētiem tomātiem ziemai – pārbaudīta gadu gaitā, ēdam pirms Jaunā gada. Mūsu ģimenes iecienītākais veids

 

Dvīņi (21. maijs – 21. jūnijs)

Šodien Dvīņi saskarsies ar vairākiem kārdinājumiem. Centies tiem pretoties un neaizraujies no saviem galvenajiem uzdevumiem ar sīkumiem un tukšām sarunām. Vakarā tevi iepriecinās patīkamas ziņas.

 

Vēzis (22. jūnijs – 22. jūlijs)

Lietas neizdosies tā, kā tu to vēlētos. Tomēr saglabā mieru un neatkāpies no saviem mērķiem. Nenovirzies no nospraustā ceļa, pat ja tas izrādīsies grūts.

 

Lauva (23. jūlijs – 22. augusts)

Lauvām šī diena būs ļoti veiksmīga. Šodien tev izdosies būtiski mainīt savu dzīvi uz labo pusi. Nebaidies no pārmaiņām. Pārliecība par sevi un savām spējām palīdzēs gūt panākumus.

 

Jaunava (23. augusts – 22. septembris)

Arī Jaunavām gaidāma brīnišķīga diena. Tev vajadzētu pabeigt visas iesāktās lietas. Tomēr eksperts brīdina: neuzņemies vairākus uzdevumus vienlaicīgi, lai izvairītos no neveiksmēm. Vēlāk būs ļoti grūti labot kļūdas.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment