Dvīņiem būs kārdinājumi, bet Skorpionam sarežģīta diena; Tamāras Globas dienas prognoze 11. augustam

Svari (23. septembris – 22. oktobris)

Šodien Svariem var rasties ģimenes konflikti. Lai no tā izvairītos, esi godīgs un atklāts. Ir pienācis laiks pamest ilūziju pasauli un paskatīties uz dzīvi un apkārtējo pasauli objektīvi.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris)

Šī diena Skorpioniem būs diezgan sarežģīta, ar daudzām nepatīkamām sarunām. Lai mazinātu šo situāciju, centies būt godīgs un atklāts savā komunikācijā. Neķerieties pie viltībām, atbildiet uz jautājumiem tieši. Var atklāties meli, un būs ārkārtīgi grūti atgūt citu uzticību.

 

Strēlnieks (22. novembris – 21. decembris)

Strēlniekiem gaidāma lieliska diena. Jau no rīta piesaistīsi ietekmīgu cilvēku uzmanību, kuri nākotnē kļūs par taviem uzticamiem palīgiem. Tomēr nenolaid savu modrību un neatlaidies – dzīve ir pilna kāpumu un kritumu.

Mežāzis (22. decembris – 19. janvāris)

Mežāzis šodien vēlams koncentrēties uz sadzīves jautājumu risināšanu – diena tam ir labvēlīga. Vispirms salabojiet attiecības ar bojātām ierīcēm: salabojiet tās, vienlaikus esot gataviem iztērēt naudu, ko esat atvēlējuši atpūtai. Svarīgi izlemt, kas tev ir svarīgāka prioritāte – izklaides diena vai komforts ikdienā.

Ūdensvīrs (20. janvāris – 18. februāris)

Ūdensvīriem būs sarežģīta diena. Savāc visus savus spēkus, un tu spēsi pārvarēt visus šķēršļus. Nebaidies riskēt un iziet no ierastās komforta zonas. Tomēr atceries, ka riskam jābūt pamatotam un saprātīgā robežās.

 

Zivis (19. februāris – 20. marts)

Zivis būs patiesi laimīgas savā personīgajā dzīvē, kur tevi gaida labvēlīgas pārmaiņas. Tomēr darbā var rasties problēmas un pārpratumi no priekšniecības puses. Centies savus uzdevumus veikt kvalitatīvi un savlaicīgi, lai izvairītos no nepatīkamām sarunām un sekām.

Leave a Comment