Nedēļas finanšu prognoze: dažas zodiaka zīmēs gūs ievērojamu peļņu no 15. līdz 21. jūlijam

Uzziniet, kurus nedēļā no 15. līdz 21. jūlijam gaida finansiāli panākumi.

Jūlijs ir labvēlīgs finanšu ziņā lielākajai daļai Zodiaka zīmju, tāpēc vari droši plānot atvaļinājumu un iegādāties sev vēlamās lietas – peļņa nav tālu!

Auns

Laiks ir labvēlīgs nekustamā īpašuma pirkšanai un pārdošanai, tāpēc, ja zīmes pārstāvji jau sen gatavojas pārcelties uz citu dzīvesvietu, ir vērts izmantot iespēju.

Vērsis

Ar naudu šajā laikā jārīkojas pēc iespējas uzmanīgāk: pastāv liels risks iztērēt vairāk, nekā zīmes pārstāvji var atļauties, kā dēļ vēlāk nāksies sevi ierobežot tēriņos.

Dvīņi

Zīmes pārstāvju profesionālo un finansiālo panākumu noslēpums ir būt mērķtiecīgiem, organizētiem un disciplinētiem: nospraužot noteiktu mērķi, ir jāiet uz to, nenovirzoties ne pa labi, ne kreisi.

Vēzis

Šis ir labvēlīgs laiks tiem, kuri jau sen gatavojas iegādāties kaut ko svarīgu un dārgu: šonedēļ tev izdosies veiksmīgi investēt pirkumā, kas izrādīsies ļoti izdevīgs.

Lauva

Pastāv liela iespēja, ka tev tiks piedāvāts jauns, prestižs un labi apmaksāts amats, taču nevajadzētu pārāk ilgi gaidīt, lai pozitīvi uz to reaģētu – konkurējošie kolēģi var tevi apsteigt.

Jaunava

Naudas summa, ko šajā laikā saņems zīmes pārstāvji, ir tiešā atkarībā no paveiktā darba kvalitātes: ja tās nebūs, tad arī rēķināties uz labu peļņu nevajadzētu.

Svari

Noteiktais profesionālais un finansiālais mērķis jau ir redzams pie apvāršņa, atliek tikai nedaudz piepūlēties, un tas tiks sasniegts, tāpēc ir jēga pārņemt kontroli un novest darbu līdz galam.

Skorpions

Pastāv liela iespēja, ka sāksi darbu pie kāda ilgstoša un diezgan sarežģīta, bet interesanta un, kas svarīgi, labi apmaksāta projekta, tāpēc nevilcinies pozitīvi atsaukties šādam piedāvājumam.

Lasi vēl: Kā mēs sev atņemam lielu upeņu ogu ražu: 3 dārzkopju kļūdas

Strēlnieks

Ir jēga atkal atdzīvināt kādu vecu profesionālu projektu, kas kādreiz pamatotu iemeslu dēļ tika atlikts – tagad ir laiks par to atcerēties un atsākt darbu.

Mežāzis

Neslēdz finansiālus darījumus – tie nebūs veiksmīgi, turklāt pastāv liela varbūtība kļūt par krāpnieku un vienkārši negodprātīgu cilvēku upuri, kuri šajās dienās kļūs aktīvi.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Ūdensvīrs

Ir iespējams un nepieciešams turpināt darbu pie savu sapņu īstenošanas, kas ilgu laiku šķita nesasniedzams mērķis, tagad apstākļi tam būs maksimāli labvēlīgi.

Zivis

Finanšu darbības šajā laikā būs slikti savienojamas ar risku, tāpēc labāk no tām atteikties: jebkuras darbības ir jāaprēķina vairākus soļus uz priekšu, tikai tādā gadījumā varēs gūt peļņu.

 

 

Leave a Comment