Nauda būs kā nekad: Speciālisti prognozē, ka jūlijā nauda kā traka lips klāt šīm 3 zvaigžņu zīmēm

Dažām zvaigžņu zīmēm jūlijs ir atvaļinājumu, saules un… finansiālās labklājības laiks! Zvaigznes sola veiksmi un finansiālu stabilitāti trim zīmēm, kurām šomēnes veiksme būs iespēja ķert veiksmi pie astes.

 Jaunava (23. augusts – 22. septembris).

Jaunavas, kas pazīstamas ar savu praktiskumu un centību, jūlijā atradīsies labvēlīgā situācijā. Viņu spēja plānot un organizēt ļaus efektīvi izmantot pieejamos resursus un radīt jaunus ienākumu avotus. Zvaigznes iesaka nebaidīties riskēt un ieguldīt līdzekļus daudzsološos projektos. Atcerieties, ka veiksme ir par labu drosmīgajiem!

Jaunavām priekšā būs sarežģīta nedēļa. Šo laiku labi raksturo teiciens: “Kur ir plāna līnija, tur ir asara”. Visas nepabeigtās lietas, strīdīgie jautājumi un neskaidrības tagad tiks izlemtas ne par labu jums. Tāpēc viņiem ir ļoti svarīgi rīkoties pēc iespējas ātrāk, nedodot iespēju parādīties daudziem notikumu attīstības variantiem. Ar izvēli nākamnedēļ īpaši veicies nebūs.

Arī speciālisti iesaka mazāk strīdēties, Jaunavas nespēs nevienam neko pierādīt, viņi tikai tērēs laiku un enerģiju tukšām sarunām. Katrs paliks pie sava viedokļa.

Šeit ir efektīvi, bet vienkārši veidi, kā cīnīties ar kartupeļu kolorādo vabolēm, un tā nav ķīmija!

Arī romantikā viņiem vajadzētu mērenāku degsmi un uzmanīties ar lepnības izpausmēm. Tagad aizskartie nevienu nenožēlos, drīzāk viņu aizvainojums tiks izmantots, lai skandālu padarītu vēl emocionālāku.

Jaunavas gaida nervozs laiks, bet tas tikai parāda, ka tā, kā dzīvoja, vairs nebūs iespējams dzīvot. Pārmaiņas klauvē pie viņu durvīm, bet līdz šim nav gatavi mainīties un mainīt savu dzīvi, tāpēc būs grūtības Jaunavas piespiest pieņemt nepieciešamos lēmumus. Tomēr atcerieties, ka finansiāli viss būs kārtībā.

Skorpions (23. oktobris – 21. novembris).

Skorpioni, kas pazīstami ar savu intuīciju un apņēmību, jūlijā spēs izmantot labvēlīgus apstākļus un gūt finansiālu labumu. Šajā periodā ir svarīgi būt aktīviem, izmantot savus sakarus un nepalaist garām labvēlīgus piedāvājumus. Atcerieties, ka veiksme mīl drosmīgos un apņēmīgos!

Lasi vēl: Aukstuma vilnis: krusa, lietusgāzes, pērkona negaiss – sinoptiķi apgalvo, ka neparasti laikapstākļi radīsies no 26. jūnija

Skorpionus gaida ļoti informatīva nedēļa. Ziņas iepriecinās un pārsteigs. Šis ir lielisks laiks, lai nodarbotos ar karjeru un pašrealizāciju. Tu vari skaļi paziņot par sevi un saviem talantiem, sākt pelnīt no kāda hobija vai iegūt jaunas zināšanas un prasmes, kas nākotnē ļaus tev izvēlēties jaunu profesiju.

Ne mazāk veiksmīga šī nedēļa būs arī tavā personīgajā dzīvē. Nākamnedēļ noslēgtās laulības būs stipras un laimīgas. Skorpioni būs ļoti pievilcīgi apkārtējiem un saņems daudz uzmanības, ko varēs izmantot savu ideju popularizēšanai. Skorpioniem būs daudz vieglāk nekā jebkurā citā laikā pārliecināt savus tuviniekus.

Tomēr no jums tiks prasīts daudz. Šāda veiksme uzliks viņiem lielu atbildību. Neizdosies slēpties aiz kāda muguras un lūgt padomu citiem. Tagad paši darbosies kā padomdevēji un aizbildņi. Nākamajā nedēļā viņiem vajadzētu būt stipriem un pārliecinātiem par sevi. Ja viņi neticēs sev, viņi palaidīs garām daudzas iespējas, par ko nākotnē nāksies nožēlot.

Nākošās zvaigžņu zīmes lasiet tālāk 

Leave a Comment