Atstāj ledusskapī glāzi ūdens ar sodu: noslēpums, kas atrisinās uzreiz 2 problēmas

Glāze ūdens ar sodu ledusskapī glābs no daudzām nepatikšanām.

Ikviena saimniece ne reizi vien ir saskārusies ar svešas smakas problēmu ledusskapī. Smarža visbiežāk parādās no ledusskapī esošajiem pārtikas produktiem. Turklāt, tiem ne obligāti ir jābūt bojātiem. Dažiem ēdieniem ir vienkārša specifiska smarža, kas var iesūkties arī ledusskapī. Šī problēma var jo īpaši saasināties vasarā, ja, piemēram, negaisa dēļ notiek elektroenerģijas padeves pārtraukums.

Ir daudz veidu, kā atbrīvoties no nepatīkamas smakas ledusskapī, piemēram, ledusskapja plauktus un sienas var noslaucīt ar etiķa šķīdumu.

Iepriekš minētās metodes ir diezgan efektīvas, taču tās prasa daudz pūļu. Respektīvi, ir nepieciešams atvienot visas iekārtas, ir jāizņem viss ledusskapja saturs, pēc mazgāšanas ledusskapis jāizžāvē, tad atkal viss ir jāsaliek atpakaļ savās vietās.

Saimnieces jau sen ir izdomājušas vienkāršāku un efektīvāku veidu, kā atbrīvoties no nevēlamas smakas ledusskapī. Jums nepieciešams izšķīdināt ēdamkaroti sodas glāzē ūdens, samaisīt iegūto maisījumu un novietot glāzi uz ledusskapja plaukta.

Šai metodei patiesībā ir dubults ieguvums, kas pasargās jūsu iekārtu no ļoti nopietnas problēmas.

Respektīvi, glāze ūdens ar sodu palīdzēs ne tikai atbrīvoties no nepatīkamās smakas, bet arī novērsīs ledus veidošanos ledusskapī.

Sodas sastāvā esošais nātrija hidrogēnkarbonāts novērsīs ledus sasalšanu ledusskapī iztvaikošanas laikā, kā arī neļaus produktiem uzsūkt svešas smakas, saglabājot to dabisko garšu.

Tādā veidā pavisam vienkārša, lēta un ļoti pieejama metode sniegs iespēju atbrīvoties no divām būtiskām problēmām uzreiz.

Līdzās iepriekš minētajai metodei saimnieces iesaka ledusskapī ievietot uz pusēm pārgrieztu sīpolu. Bet arī tam ir specifisks aromāts pašam ar sevi, tāpēc tas var nomākt citas smaržas.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Neitrālāks variants būs tad, ja izvēlēsieties ledusskapī ievietot uz šķīvja uzliku sāli, cukuru vai kafijas pupiņas. Tikpat labi der arī tualetes papīrs. Pēc zināma laika šie produkti ir jānomaina. Tomēr kopumā, to efektivitāte nebūs tik efektīvi kā lietojot sodu ar ūdeni.

 

 

 

Leave a Comment