Kādas apģērba krāsas padarīs jūsu figūru slaidāku: un tas nebūt nav melnā krāsa

Bieži var dzirdēt viedokli, ka melnā krāsa padara figūru slaidāku. Taču patiesībā šis tonis kļuva moderns, tikai pateicoties Koko Šanelei.

Vai melns apģērbs patiešām palīdz izskatīties slaidākām? Un kādus toņus ir labāk valkāt? Par to savā modes blogā stāsta modes blogere un stiliste Imogēna Lemporta.

Protams, melnā krāsa daudz labāk absorbē gaismu. Tas nozīmē, ka visi gaismas stari tiek absorbēti, tāpēc gaisma neatstarojas un mēs izskatāmies slaidāki. Bet tas ir tikai teorētiski. Lai gan melnā krāsa patiešām absorbē gaismu, tāpēc tā neatstaro krāsas, taču tā atstaro ēnas, kas izceļ grumbas un savilkumus, padarot tās pamanāmākas.

Tā kā melnā krāsa ir ļoti tumša, tā patiesībā padara mūsu siluetu pamanāmāku, nevis mazāk pamanāmu, jo mēs parasti atrodamies gaišākā vidē. Turklāt melns apģērbs vienmēr izskatās smagāks nekā gaišas krāsas apģērbs. Tāpēc stiliste neiesaka valkāt šīs krāsas apģērbu, ja vēlaties izskatīties slaidāka. Īpaši, ja jums ir gaiši mati.

Tāpat melnā krāsa nebūt nav piemērota tiem, kam ir silts vai pārāk gaišs ādas tonis.

Kādas krāsas apģērbs padarīs jūsu figūru slaidāku

Šeit viss ir atkarīgs no jūsu matu krāsas. Piemēram, ja jums ir gaiši mati (īpaši sirmi vai balti mati), gaišas krāsas jums izskatīsies labāk nekā tumšas krāsas. Ja jums ir tumši mati (tumši brūni un melni), vislabāk jums izskatīsies tumšas krāsas. Ja jums ir vidēji gari mati (tumšāka blondā, rudā un gaiši brūnā vai vidēji pelēkā krāsā), vislabāk jums izskatīsies vidēji nokrāsas toņi, piemēram, zaļš, sarkans, brūns u. tml.

Ja jums kopumā ir gaišs matu tonis, jums labāk derēs gaišas, nevis tumšas krāsas. Lielākajai daļai cilvēku ar gaišu matu vai ādas krāsu melnā krāsa nav piemērota. Tā vienkārši ir pārāk tumša un skarba viņu krāsai.

Saskaņā ar modes žurnālu datiem melnā krāsa patiesībā izceļ nepilnības. Tāpēc “plānas” melnas bikses drīzāk pievērsīs uzmanību jūsu problemātiskajām vietām un pievērsīs tām īpašu uzmanību. Tas nenozīmē, ka jums vajadzētu skriet un iegādāties baltas krāsas bikses, lai izskatītos tievāka. Labāk izvēlieties kaut ko vidēji tumšu, bet ne melnu.

Lasi vēl: Nosauktas pasaules valstis ar labāko darba un privātās dzīves līdzsvaru. Līderi bija grūti iedomāties

Kā izvēlēties bikses, lai radītu slaidākas figūras ilūziju

Vispirms izvēlieties biezāku audumu vai necaurspīdīgākus materiālus. Viss, kas ir caurspīdīgāks un vieglāks, būs grūtāk valkājams. Biezāks audums mēdz vairāk paslēpt to, kas atrodas apakšā, īpaši, ja jūs uztrauc celulīts.

Spīdīgi audumi piesaista uzmanību un liek šai vietai izskatīties lielākai, tāpēc matēta auduma bikses padarīs jūs slaidāku.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? Noskaidrosim!

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis žargonvārds? 

 

Your score is

The average score is 55%

0%

Otrkārt, apsveriet tādas krāsas kā pelēka vai tumši pelēka, ja jums piemēroti vēsie toņi, vai šokolādes brūna un olīvu zaļa, ja esat vairāk silto toņu piekritējs. Abas šīs krāsas liks izskatīties slaidākai, nekā to paveiks jebkuras melnas bikses.

 

Leave a Comment