Swedbank nāk klajā ar jaunu un būtisku informāciju visiem bankas klientiem: Viss mainīsies!

Swedbank nāk klajā ar būtisku paziņojumu visiem bankas klientiem: nākamajos mēnešos notiks ievērojamas pārmaiņas, kas ietekmēs dažādus pakalpojumus un servisa aspektus. Banka plāno ieviest vairākas jaunas funkcijas un uzlabojumus, lai uzlabotu klientu pieredzi un nodrošinātu mūsdienīgu, efektīvu un drošu finanšu pakalpojumu sniegšanu.

Pirmkārt, Swedbank ieviesīs jaunu digitālo platformu, kas piedāvās intuitīvāku lietotāja saskarsmi un vairāk personalizētu iespēju. Šī platforma ļaus klientiem vieglāk pārvaldīt savas finanses, piekļūt dažādiem pakalpojumiem un saņemt personalizētus piedāvājumus un ieteikumus. Jaunā platforma būs pieejama gan tīmeklī, gan mobilajās lietotnēs, nodrošinot piekļuvi bankas pakalpojumiem jebkurā laikā un vietā.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Otrkārt, Swedbank plāno paplašināt savu finanšu produktu klāstu, piedāvājot jaunus ieguldījumu un aizdevumu produktus. Tiks piedāvāti jauni ieguldījumu fondi un instrumenti, kas atbildīs dažādām klientu vajadzībām un riska profilam.

Tāpat banka plāno ieviest jaunus aizdevumu veidus, kas būs pielāgoti dažādām dzīves situācijām un vajadzībām, piemēram, studiju kredīti, auto kredīti un zaļie kredīti ilgtspējīgiem projektiem.

Treškārt, Swedbank uzlabos savu klientu apkalpošanas servisu, ieviešot vairāk digitālu risinājumu un automatizētu procesu. Tiks palielināts digitālo asistentu un čatbotu izmantošanas apjoms, kas spēs ātri un efektīvi atbildēt uz klientu jautājumiem un sniegt atbalstu dažādu problēmu risināšanā. Banka arī plāno uzlabot savu klientu apkalpošanas centru darbību, lai nodrošinātu ātrāku un kvalitatīvāku atbildi uz klientu jautājumiem.

“Swedbank” ir uzsākusi nozīmīgu soli bankomātu tehnoloģiju modernizēšanā, ieviešot bezkontakta funkcijas visā Latvijā, ziņo bankas pārstāvji. Šī iniciatīva ir vērsta uz klientu ērtību un drošības paaugstināšanu, ļaujot tiem piekļūt saviem bankas kontiem un izņemt naudu bez nepieciešamības ievietot fizisku norēķinu karti bankomātā. Šis jaunievedums ir īpaši aktuāls mūsdienu digitālajā laikmetā, kurā arvien vairāk cilvēku izmanto viedtālruņus un citus mobilos maksājumu līdzekļus ikdienas finanšu darījumiem.

Līdz šim Rīgā un citās Latvijas pilsētās ir uzstādīti vairāk nekā 20 bankomāti ar bezkontakta funkcionalitāti. Šie bankomāti ļauj klientiem izmantot dažādas mobilās maksājumu metodes, piemēram, viedtālruņus un viedpulksteņus, lai veiktu finanšu operācijas. Tas ne tikai padara procesu ātrāku un vienkāršāku, bet arī samazina fizisko kontaktu, kas ir īpaši svarīgi sabiedrības veselības apsvērumu dēļ.

Swedbank plāno līdz gada beigām aprīkot vairāk nekā pusi no visiem saviem bankomātiem ar bezkontakta tehnoloģiju. Šis plāns ir daļa no bankas plašākas stratēģijas, lai modernizētu un uzlabotu klientu apkalpošanas infrastruktūru visā valstī. Banka cer, ka šie uzlabojumi ne tikai veicinās klientu apmierinātību, bet arī palielinās bankas darbības efektivitāti un drošību.

Turklāt Swedbank ir apņēmusies pastāvīgi sekot līdzi tehnoloģiju attīstībai un ieviest jauninājumus, kas atbilst mūsdienu prasībām un klientu vajadzībām. Banka uzskata, ka bezkontakta maksājumu tehnoloģijas ir nozīmīgs solis ceļā uz nākotnes banku pakalpojumiem, kas būs vēl vairāk orientēti uz digitālajām iespējām un klientu ērtībām.

Bezkontakta funkciju ieviešana ir tikai viens no daudziem soļiem, ko Swedbank veic, lai uzlabotu savu pakalpojumu kvalitāti. Banka arī plāno turpināt investēt citos inovatīvos risinājumos un tehnoloģijās, kas palīdzēs klientiem vieglāk un drošāk pārvaldīt savas finanses. Šī stratēģija ietver arī plašāku digitālo pakalpojumu klāstu un personalizētu klientu apkalpošanu, kas atbilst katra klienta individuālajām vajadzībām.

Swedbank aicina visus savus klientus sekot līdzi jaunumiem un izmēģināt jaunās bezkontakta funkcijas, kad tās kļūst pieejamas viņu dzīvesvietas tuvumā. Banka ir pārliecināta, ka šie jauninājumi nodrošinās lielāku ērtību un drošību, kā arī veicinās pozitīvu klientu pieredzi.

Tomēr Swedbank paziņojusi vēl kādus nozīmīgus jaunumus, kuri turpmāk ietekmēs visus bankas klientus…

Lasi raksta turpinājumu nākošajā lapā

Leave a Comment