Swedbank nāk klajā ar jaunu un būtisku informāciju visiem bankas klientiem: Viss mainīsies!

Swedbank jaunā bezkontakta tehnoloģija piedāvā klientiem daudz ērtāku veidu, kā izmantot bankomātu pakalpojumus. Lai izņemtu naudu vai veiktu citas bankas operācijas, klientiem būs tikai jānopīkstina sava bezkontakta maksājumu karte, viedtālrunis vai viedpulkstenis ar aktivizētu bezkontakta maksājumu funkciju un pēc tam jāievada kartes PIN kods. Šī procedūra ir ne tikai vienkārša, bet arī ievērojami ātrāka un drošāka, salīdzinot ar tradicionālajām metodēm.

Pēc bezkontakta kartes vai ierīces nopīkstināšanas klienti varēs veikt visas ierastās bankomāta darbības, izņemot PIN koda maiņu. Tas nozīmē, ka viņi varēs iemaksāt skaidru naudu, izņemt skaidru naudu, iepazīties ar konta atlikumu un pārskatīt konta pārskatu. Šī funkcionalitāte nodrošina pilnu pieeju visiem būtiskajiem pakalpojumiem, padarot ikdienas finanšu pārvaldību vēl vienkāršāku un ērtāku.

Noskaidro savas zināšanas par latviešu vecvārdiem!

Izpildi šo ātro testu un noskaidro kā tu pārzini latviešu vecvārdus! 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu vecvārds? 

Your score is

The average score is 53%

0%

Turklāt, izmantojot viedierīces ar “mobile wallet” piesaistītu karti, klientiem būs iespēja pārbaudīt konta atlikumu un izņemt skaidru naudu. Šī funkcionalitāte ir īpaši noderīga tiem, kuri bieži izmanto savus viedtālruņus vai viedpulksteņus ikdienas norēķiniem. Mobilās maku tehnoloģijas piedāvā papildu drošības līmeni, jo tās bieži vien izmanto biometrijas autentifikāciju, piemēram, pirkstu nospiedumu vai sejas atpazīšanu.

Swedbank ieviešot šīs jaunās tehnoloģijas, mērķē uz to, lai padarītu klientu ikdienas darījumus ātrākus un efektīvākus. Bezkontakta funkcija bankomātos ir svarīgs solis ceļā uz pilnīgi digitāliem bankas pakalpojumiem, kas atbilst mūsdienu klientu vajadzībām un prasībām. Šī iniciatīva arī parāda bankas apņemšanos ievērot augstākos drošības standartus un nodrošināt klientu datu un līdzekļu aizsardzību.

Šo jauninājumu ieviešana ir daļa no plašākas Swedbank stratēģijas, lai uzlabotu klientu pieredzi un palielinātu apmierinātību ar bankas pakalpojumiem. Banka pastāvīgi meklē jaunus veidus, kā izmantot jaunākās tehnoloģijas, lai padarītu finanšu pakalpojumus pieejamākus un ērtākus. Šī pieeja ne tikai atbilst mūsdienu digitālajam laikmetam, bet arī palīdz bankai saglabāt konkurētspēju strauji mainīgajā finanšu tirgū.

Swedbank aicina visus savus klientus izmēģināt jaunās bezkontakta funkcijas un iepazīties ar to priekšrocībām. Banka ir pārliecināta, ka šie uzlabojumi padarīs finanšu pakalpojumus ne tikai ērtākus, bet arī drošākus, un veicinās pozitīvu klientu pieredzi. Klienti tiek aicināti sekot līdzi jaunumiem un izmantot iespēju pāriet uz modernākām un ērtākām banku operācijām, kas atbilst viņu individuālajām vajadzībām un dzīvesveidam.

Papildus tam vairāk nekā pusmiljons Swedbank klientu pēdējo trīs mēnešu laikā vismaz vienu reizi ir norēķinājušies, izmantojot viedierīci, piemēram, viedtālruni vai viedpulksteni. Šis skaitlis skaidri norāda uz mobilās tehnoloģijas popularitātes pieaugumu un cilvēku gatavību izmantot inovatīvus risinājumus savās ikdienas finanšu operācijās. Viedierīču izmantošana norēķinos nodrošina papildu ērtības un drošību, pateicoties biometrijas autentifikācijas iespējām, kas tiek integrētas lielākajā daļā mūsdienu ierīču.

Swedbank šobrīd Latvijā ir izvietoti 360 bankomāti, un šis skaitlis norāda uz plašu tīklu, kas ir pieejams klientiem visā valstī. Banka plāno pakāpeniski aprīkot lielāko daļu šo bankomātu ar jauno bezkontakta funkcionalitāti, lai nodrošinātu vienmērīgu pāreju un ļautu klientiem izvēlēties sev piemērotāko veidu, kā izmantot bankomāta pakalpojumus.

Swedbank mērķis ir nodrošināt, ka visi klienti var izmantot bankas pakalpojumus pēc iespējas ērtāk un drošāk. Jaunās tehnoloģijas ieviešana ir daļa no plašākas bankas stratēģijas, lai modernizētu un uzlabotu klientu apkalpošanas infrastruktūru. Banka nepārtraukti meklē veidus, kā izmantot jaunākās tehnoloģijas, lai uzlabotu pakalpojumu kvalitāti un klientu apmierinātību.

Swedbank aicina visus savus klientus izmēģināt jauno bezkontakta funkcionalitāti, kad tā kļūst pieejama viņu dzīvesvietas tuvumā. Banka ir pārliecināta, ka šie uzlabojumi padarīs finanšu darījumus ne tikai ērtākus, bet arī drošākus, veicinot pozitīvu klientu pieredzi. Klienti tiek aicināti sekot līdzi jaunumiem un izmantot iespēju pāriet uz modernākām un ērtākām banku operācijām, kas atbilst viņu individuālajām vajadzībām un dzīvesveidam.

Leave a Comment