Bija nieka 37 gadi, nu jau 64: Kā tagad izskatās aktieris, kurš 90. gados atveidoja komisāra Rekša saimnieku

Kurš gan neatzīst slaveno 90. gadu vidū un 2000. gadu sākumā populāro seriālu “Komisārs Reksis”? Šī seriāla galvenais varonis, laikam jau bez suņa šoreiz, bija ļoti populārs starp sievietēm, neskatoties uz to, ka viņš nebija klasiskais skaistums.

Iespējams pārsteidzoši, ka pirmo Rekša saimnieku Rihardu Mozeru tēloja austrietis Tobiass Moreti (64). Savā veidā šis seriāls kļuva par ikonisku daudzu cilvēku dzīvēs, un tas paliek neaizmirsts līdz pat šai dienai, iekustinot noskaņas un atmiņas par pagājušo laiku.

Drīz vien pēc tam šis galvenais varonis cietīs un visu mīlētais seriāla zvaigzne gāja bojā. Visiem skatītājiem tas kļuva par patiesu tra**diju, jo visi vēlas redzēt savu iemīļoto zvaigzni. Tas radīja lielu šoku un sēras faniem visā pasaulē, kuri bija piedzīvojuši visus šī seriāla pārrāvumus un pagriezienus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tobias Moretti (@tobiasmoretti_fanpage)

Tās notikums bija kā daļa no viņu dzīves un identitātes, un zaudējums bija sajūtams kā personīga zaudējuma. Tomēr šis notikums arī parādīja, cik stipri var būt seriālu varoņi saistībā ar mūsu emocijām un saistībām, un kā tie var iedvesmot un ietekmēt mūsu dzīvi.

Nākamajos pāris gados fani bija pilnīgi ķēpu par to, kāpēc Tobiass beidzot aizgāja no tik iecienītā seriāla. Par šo jautājumu aktieris ilgi neizteicās, taču pēc kāda laika viņš tomēr nolēma dalīties ar paziņojumu, ko daudzi fani negaidīja vai negribēja saprast.

Viņa paziņojumā bija sajūta, ka atklājas tikai neliela daļa no visa stāsta. Tas radīja vēl lielāku noslēpumu un spekulācijas par to, kas patiesībā notika aizkulisēs.

Daudzi sāka izvirzīt dažādus teorētiskus scenārijus un hipotēzes par iemesliem viņa aiziešanai, bet patiesība palika mākonī. Tas bija kā mīkla, kas aptvēra seriāla pasaules faniem, un šis noslēpums turpināja intrigēt viņus ilgi pēc seriāla beigām.

Neskatoties uz ilgo klusēšanu, aktieris beidzot izlēma paziņot, ka pametis iecienīto seriālu, jo vēlējies izjust sevi citā veidolā. “Es neesmu cilvēks, kas var darīt tikai pusē, esmu aktieris, un man ir vēlme spēlēt daudzas dažādas lomas,” izteicās slavenais zvaigzne, uzsverot savas mērķtiecīgās ambīcijas un sapņus.

Viņš pauda vēlmi izmēģināt savas spējas citās lomās un izpētīt jaunus tēlus, kas varētu piedāvāt jaunas izaicinājumus un attīstīt viņa aktiermeistarību. Taču fani grib zināt kā tad viņš izskatās šobrīd.

Viņa nākotne un jaunie projekti raisa lielu interesi, jo viņš jau sen ir bijis viens no populārākajiem aktieriem, un viņa talants un personība joprojām ir piesaistoša.

Aleksandrs Šeps: Šīm zīmēm Jūnija sākumā mainīsies pilnīgi visa dzīve

Laiks tad beidzot aplūkot, kā viņš pa šiem gadiem ir mainījies! Pat atpazīt vairs nevar!

Lasi raksta turpinājumu nākošajā lapā

Leave a Comment