Bija nieka 37 gadi, nu jau 64: Kā tagad izskatās aktieris, kurš 90. gados atveidoja komisāra Rekša saimnieku

Viņa izskats savos labākos gados filmējoties slavenajā seriālā bija neaizmirstams, taču šobrīd ir pagājuši ļoti daudz gadi, un laiks ir sniedzis savus pēdas uz viņa seju un personību. Savu slavenību seriālā izmantojot kā platformu, viņš ne tikai turpināja spēlēt kino un piedalīties teātra izrādēs, bet arī nācās mēģināt savas prasmes režijā.

Neskatoties uz lielo slavu un popularitāti Austrijā un Vācijā, māksliniekam tomēr neizdevās sasniegt pasaules mēroga zvaigznes statusu, uz ko viņš cerēja. Šī gaita karjeras ceļā rāda, cik neparedzamas var būt mākslas pasaule un cik grūti ir izcelties starp tik daudzajiem talantiem un konkurentiem.

Tomēr viņa ieguldījums un dedzība joprojām ir cienījami, un viņa mērķi un sapņi turpina virzīt viņu uz priekšu, neļaujot apstāties.

Šobrīd slavenais Moreri dzīvo Insbrukā kopā ar savu sievu un trim bērniem – 25 gadus veco Antoniju, 23 gadus veco Lencu un 12 gadus veco Rozu. Viņa laulība ilgst vairāk nekā 25 gadus, un viņi abi ļoti bauda kopīgu laiku, kāpjot klintīs un slēpojot.

Tagad viņš vairāk atpūšas un cenšas baudīt vecumdienas. Moreris ir ieguvis vecuma pievilcību, un viņa pieredze dzīvē un mākslā ir padarījusi viņu par ievērojamu personību Austrijas un Vācijas kultūras ainā. Viņa izskats šobrīd stāsta par ilgu un veiksmīgu dzīvi, kuras laikā viņš ir guvis daudz pieredzes un veiksmes gan profesionālajā, gan personiskajā dzīvē.

Leave a Comment