Pāragri vien 40 gadu vecumā aizsaulē devies populārs dziedātājs; diemžēl aizsaulē viņš devās ārstu ielokā, nevis ģimenes

Pāragri vien 40 gadu vecumā aizsaulē devies populārs dziedātājs. Pēdējās 10 dienas mākslinieks bija ievietots slimnīcā pēc tam, kad viņam tika konstatēta dzelte.

 

Mēs nekad neesam gatavi tuva cilvēka n.ā.v.e.i. Mēs jau iepriekš esam publicējuši praktiskus padomus, kā rīkoties tuvinieka n.ā.v.e..s gadījumā. Bet kā psiholoģiski un emocionāli izdzīvot tuva cilvēka n.ā.v.i.? Iespējams, vislabākā izeja ir mierināt sevi ar domu, ka pēc cilvēka nāves viņa dvēsele turpina dzīvot tālāk.

Populārais Harjanas dziedātājs Raju Punjabi nomira Hisaras slimnīcā otrdien.

Viņam bija 40 gadi. Kā ziņots, pēdējās 10 dienas viņš ārstējās no dzeltes kādā privātā slimnīcā.

Iepriekš viņa veselības stāvoklis bija uzlabojies, un viņš tika izrakstīts no slimnīcas. Taču drīz pēc tam viņa veselība sāka pasliktināties, un viņš atkal bija jāārstē slimnīcā.

Dziedātājs KD Desi Rock sociālajos tīklos dalījās ar fotogrāfiju, kurā Raju Punjabi redzams slimnīcas gultā, un pie tās uzrakstīja: “Raju wapis aaja” (Raju atgriezies).

 

Ziņa par viņa nāvi ir izraisījusi šoka vilni visā Harjanas mūzikas industrijā, kā arī viņa fanu vidū. Raju bija pazīstams ar tādām dziesmām kā “Aacha lage se” un “Tu cheez lajawab”.

Lasi vēl: “Katram ziedam ir sava nozīme un sava enerģija, kas var ietekmēt mūsu dzīvi!”; Izvēlieties savu likteņa ziedu no trim iespējām un uzziniet, kas jums sagādās rītdienu

Savu pēdējo dziesmu “Aapse milke yaara humko achha laga tha” viņš izdeva 12. augustā.

Arī interesanti: 3 galvenās pazīmes, kas liecina, ka ir jau pienācis laiks rakt kartupeļus

Leave a Comment