89 gadu vecumā pēkšņi mūžībā aizsaukts bērnības aktieris, kurš bija redzams vairākos seriālos

Informāciju par aktiera aiziešanu mūžībā apstiprināja tuvinieki, norādot, ka pēdējos gados viņš cietis no sirds slimībām.

 

Mākslinieks nomira savās mājās Losandželosā, Kalifornijā, mīļoto cilvēku ielenkumā.

Roberta ieskauti viņi ziņoja, ka, neskatoties uz dažādām grūtībām, viņš nodzīvoja ilgu mūžu, kas piepildīts ar spilgtiem notikumiem. Bleika piemiņas pasākums notiks privāti, ģimenes locekļu klātbūtnē. Viņa fani tika lūgti ziedot labdarības organizācijai ziedu vietā.

 

Roberts ir strādājis Holivudā vairāk nekā sešus gadu desmitus, piedaloties tādās klasiskās filmās kā Sjerramadras dārgumi ar Hamfriju Bogartu, Aukstasinībā ar Džonu Forsaitu, Lost Highway ar Deividu Linču. Roberts ir arī filmējies vairākos studijas vesternos ar skatuves vārdu Bobijs Bleiks. Skatītāji viņu atcerēsies kā Ņujorkas slepeno detektīvu Toniju Baretu kanālā Baretta, kas 70. gadu vidū tika rādīta ABC kanālā četras sezonas.

 

Lasi vēl: Cienījama rakstniece 8.martā paziņojusi ļoti skumjas ziņas saistībā ar savu vīru: ”Mans mīļais vīrs, nu ir devies aizsaulē”

 

Roberta karjera apgriezās 2000. gadu sākumā, kad viņu apsūdzēja savas 44 gadus vecās sievas Bonijas Lī Baklijas mūžībā aiziešanas, kā arī kūdīšanā uz slepkavību un sazvērestību. 2001. gada 4. maijā viņi abi kopā vakariņoja Studio City restorānā, pēc kā Baklija iekāpa viņas automašīnā, kur viņai tika iešauts galvā.

 

Bleiks apgalvoja, ka piegājis ar sievu līdz mašīnai, taču atgriezies restorānā, lai paņemtu ieroci, ko viņš nejauši bija atstājis. Pēc viņa versijas, viņš atgriežoties automašīnā atradis savainotu sievu.

Nozīdzīgais ierocis atrasts tuvējā atkritumu tvertnē. Gadu vēlāk mākslinieks tika arestēts. Viņš pavadīja 11 mēnešus cietumā un iztērēja miljonus advokātiem un privātdetektīviem.

Plaši publiskotā trīs mēnešu izmēģinājuma laikā atklājās informācija par viņu laulību. Bonija izrādījās krāpniece ar vismaz duci dažādu pseidonīmu un 10 bijušajiem vīriem.

Leave a Comment