87 gadu vecumā mūžībā devusies aktrise no slavenas filmas: ”Viņa cīnījās līdz pēdējam”

Šodien diemžēl pienāca skumja ziņa no medijiem. Mūžībā 87 gadu vecumā devusies izcila aktrise, kura spēlēja svarīgu lomu populārā filmā. Viņa cīnījās līdz pēdējam. 

Milēna Demonžo. Pēdējos gados viņa slimoja ar vēzi, bet cīnījās līdz pēdējam. Pēc viņas pašas sacītā, viņa “ir pieradusi sacensties līdz galam un nekad nepadoties”. Viņai bija 87 gadi.

Pēdējos gadus Milēna Demonžo dzīvoja savā fermā Šato-Gontjē, Francijas rietumos. Viņa mīlēja vientulību, grāmatas un dzīvniekus. Kopā ar viņu fermā dzīvoja deviņi kaķi, zirgs un citi dzīvnieki. Viņa turpināja spēlēt izrādēs, filmēties kino un rakstīt grāmatas.

“Es nodzīvoju veselu laikmetu. Jebkurā gadījumā dzīve ir brīnišķīga! Lai gan mana sirds lēnām pieviļ, mana galva ir pilnā kārtībā. Tā jūtas ja ne kā 16 gados, tad vismaz kā 30.” (Milēna Demonžo)

Lasi vēl: Nepatīkams notikums visiem autovadītājiem! Ceļu satiksmes drošības padome nolēmusi spert kardinālu soli

Viņa filmējās vairāk nekā 80 filmās. Viņa bija neticami laba un viņai piemita unikāla aktiermeistarības dāvana – būt gan skaistai, gan smieklīgai vienlaicīgi.

Ekrānā viņa varēja uzvesties kā vien gribēja – ietērpties jebkurā kleitā, parādīt pašu muļķīgāko grimasi un pie visa tā palikt pievilcīga.

 

Leave a Comment