73 gadu vecumā pēc smagas cīņas mūžībā devies leģendāras grupas līderis

Diemžēl pasauli pārsteigusi negaidīta ziņa par kāda leģendāra grupas līdera došanos aizsaulē. Viņš šo pasauli pameta 73 gadu vecumā, pēc ļoti smagas cīņas. 

73 gadu vecumā mūžībā devies grupas ”television” līderis un ģitārists Toms Verleins. Mūziķis n.o.m.i.r.a pēc smagas cīņas ar s.l.i.m.ī.b.u. Šis laiks viņa ģimenei ir bijis ļoti grūts.

Par traģēdiju runāja mākslinieces Petijas Smitas meita Džesija Parisa Smita. Tomam bija kaislīgs romāns ar Petiju. Džesija ar maigumu un siltumu vērsās pie mūziķa, kurš viņai bija patiesi tuvs cilvēks.

“Dārgais Tom! Mīlestība ir milzīga un mūžīga. Mana sirds ir pārāk pilna, lai tagad dalītos ar visu, un vārdu atrašana prasa pārāk daudz pūļu. Tas jūtas tik smagi iekšā, lai gan tavs gars ir viegls: tagad tava dvēsele ir visur un patiesi brīva. Vienmēr mīlēšu tevi un atcerēšos tavas rokas pieskārienus,” emocionāli raksta Džesija personīgajā emuārā.

Toma īstais uzvārds ir Millers. Viņš dzimis Danvilā, Ņūdžersijā. Mūziķis savu pseidonīmu paņēma par godu dzejniekam Polam Verleinam. 1973. gadā Toms nodibināja pankroka grupu Television. Viņa mūzikai un tekstiem bija milzīga ietekme uz roka industriju.

Lasi vēl: Pieci sieviešu vārdi, kas īpašniekam piešķirot pārdabiskas spējas; kāds ir spēks un kā tas ietekmēs laimi un likteni

Verleins palīdzēja ierakstīt Petijas Smitas dziesmas, kura tika uzskatīta par “pankroka krustmāti”. Pati grupa pastāvēja piecus gadus: šajā laikā tika ierakstīti divi ieraksti. 90. un nulles gados mūziķi atkal apvienojās un ierakstīja vēl vienu albumu.

 

Arī interesanti: “Guliet gultā bez mobilā telefona, no rītiem skaties debesīs, dzer vīnu”, iesaka neiroķirurgs.

COMMENTS

Leave a Comment