7. augustā 73 gadu vecumā pēc ilgstošas slimības aizsaulē devies radioraidījumu vadītājs, kurš tika dēvēts par ”nazālo balsi”

7. augustā 73 gadu vecumā pēc ilgstošas slimības aizsaulē devies radioraidījumu vadītājs. Diemžēl viņš ilgu laiku pavadīja uz gultas, jo slimības sekas bija pārāk spēcīgas. 

Pirmās trīs dienas pēc cilvēka aiziešanas aizsaulē Dvēsele dzīvo blakus savam ķermenim. Tajā joprojām ir informācija, ko viņa uzkrājusi savas dzīves laikā.

Tomēr tie var būt arī destruktīvi notikumi, kas notikuši ar cilvēku. Tāpēc tuviniekiem ir labi pēc aiziešanas sakopt dzīvesvietas, lai nepaliktu negatīva informācija vietā un cilvēkos, ar kuriem Dvēsele dzīvoja vai mijiedarbojās.

7. augustā 73 gadu vecumā pēc ilgstošas ​​slimības mūžībā aizgāja slavenais tulks un cienījamais radio vadītājs Leonīds Volodarskis.

Lasi vēl: “Viņas nepieļaus kontroli!”; Šīs 5 zodiaka zīmes nekad neļaus vīrietim kontrolēt savu dzīvi

Lasi vēl: Mūžībā iemidzis slavenas grupas mūziķis; Šajā brīdī māksliniekam līdzās bija viņa ģimene

Neskaitāmi cilvēki viņu atcerēsies kā īpatnējo balsi jeb “nazālās balss”, īpašnieku, kas redzams Holivudas filmu nelegālajās reprodukcijās, kas 80. un 90. gadu desmitos pārpludināja Latviju videokasešu veidā.

Volodarskis uzsāka savu karjeru filmu tulkošanā 1968. gadā. Tomēr 70. gadu otrajā pusē viņa pakalpojumus meklēja video pirāti.

Gandrīz trīs gadu desmitu laikā Volodarskis ir veiksmīgi tulkojis vairāk nekā 5000 filmu, tādējādi izveidojot savu balsi kā sinonīmu plašam Holivudas iestudējumu klāstam videokasešu laikmetā.

Arī interesanti: Efektīvs līdzeklis zāles traipu iztīrīšanai! Kad vēl ja ne vasarā to zināt

Leave a Comment