56 gadu vecumā klusi un mierīgi ģimenes lokā aizsaulē devies harizmātisks dziedātājs

Hītu dziedātājs, tostarp All Star un Walkin’ on the Sun, mūžībā devās “mierīgi”, pēc aknu mazspējas.

 

56 gadu vecumā mūžībā devies bijušais ASV pop-roka grupas Smash Mouth solists Stīvs Hārvels.

Par viņa nāvi paziņoja viņa menedžeris Roberts Hejs, kurš savā paziņojumā Rolling Stone sacīja, ka Hārvels “aizgāja mierīgi un ērti” kopā ar ģimeni un draugiem. “Stīva ikoniskā balss ir viena no viņa paaudzes atpazīstamākajām balsīm,” piebilda Hejs. “Viņš mīlēja fanus un mīlēja uzstāties… Stīvs dzīvoja 100% pilnu dzīvi. Spoži deg visā Visumā, pirms izdeg.”

 

Hejs neprecizēja viņsaulē došanos cēloni, taču viņš šīs nedēļas sākumā sacīja, ka dziedātājs cietis no aknu mazspējas. Hārvels pēdējos gados bija saskāries ar daudzām citām veselības problēmām, kopš 2013. gadā tika diagnosticēta sirds slimība, kardiomiopātija un neiroloģiski traucējumi, akūta Vernika encefalopātija, kas ietekmēja viņa runu un atmiņu. Viņš arī cieta no alkoholisma.

 

Lasi vēl: 2 zodiaka zīmes, kas kļuvušas par retākajām pasaulē – pārbaudi, vai arī tu esi šajā sarakstā!

 

1967. gadā Kalifornijā dzimušais Hārvels nodibināja Smash Mouth 1994. gadā, kad viņa menedžeris un ilggadējais draugs Kevins Kolmans iepazīstināja viņu ar diviem citiem mūziķiem Sanhosē. 1996. gadā četri vīrieši piedzīvoja nelielu izrāvienu, kad viņu dziesmu Nervous in the Alley atskaņoja vietējā radiostacija, kamēr grupa vēl nebija parakstīta.

 

 

Turpini lasīt pārējo svarīgo informāciju, nākošajā lapā

Leave a Comment